• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia: Nie może brac dzieci na noc ponieważ że ja miałam kuratora( kuratora miałam przedewszystkim za wagary i że na noc nie wracałam) i że niby dzieci sa za małe na kontakt z obcymi.

Nie chciał sie zgodzić jutro z adwokatem bedzie sie widział i dyskutował otym bo sprawa 3,5h trwała. że to nie etyczne ze zone nagrywał, że ja byłam nie letnie i że ona mogła go wyzywac że tak czasem w małżeństwie bywa.

ogólnie uważamy że nie jest tak najgożej. zobacyzmy wiesz kazde z nich bedzie miało kase ona szybko meza nie znajdzie a ja jakby nie bylo bede pracowac itp sprawy

mineralna: a ty sie z nim zaczęłaś spotykać ja kbyłaś niepełnoletnia ???? O jak tak to cieszcie sie ze to tylko ta księ skonczyło. Ważne ze jesteście zadowoleni.

zafasolkuje; ja od słodyczy teraz daleko, ale za to same słone, ostre rzeczy mi się chce, i frytek placków ziemniaczanych, boczku , kapuchy - same nie zdrowe rzeczy mam chęć :-)

Dziewczyny mam eska od AEL czuje się dobrze od wczoraj zszedł jej kilogram, ciśnienie ma dobre, ktg też, potem ma mieć usg robione. Jutro kolejna porcja badań z krwi i moczu i wtedy wszystko się okaże. Ogólnie pyta czy tęsknicie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry