• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nażarłam się... całą michę pomidorów zjadłam i czuję się tak najedzona, że chyba zaraz zwymiotuje:D W piątek przychodzą rodzice i wszystkim zamierzamy obwieścić wieść o naszej córci :D

reklama
Mineralna no tak... na apelacje ma jeszcze dwa tygodnie! I bardzo dobrze niech się dowiaduję!

O matko mały tak wali ze zaraz się posikam!! :szok: Od wczoraj jakiś strasznie pobudzony jest! Może dlatego ze apetyt mam lepszy.

Oj Lovka jak fajnie... Ja już też bym chciała potwierdzić mojego Konradka... albo Kinge :-p

Cześć :) Co tam u Was kobietki. Czy coś się ciekawego wydarzyło w ostatnim czasie (nie było mnie tu chyba z miesiąc) :/
Jakieś nowe fasoleczki? :) Bardzo proszę o mały skrót :)

Lovka a wiesz ze z mężem debatowaliśmy miedzy Anną a Kingą? I akurat padło na Kingę ale Anulka to też śliczne imię :-D

Magdalena w poniedziałek mam Usg połówkowe (2d) u swojej gin. A we wtorek jestem umówiona na 3d już w innej klinice.

Asiol Dziurka ma Bliźniaki!!!! Udało jej sie zaciążyć naturalnie! No i wczoraj Neciuszka też zaszła! Co tam u ciebie kochana?

Asiolku naszej Neciuszce się w końcu udało no i jeszcze Dziurka będzie miała bliźniaki :-)

Powiem Wam, że jak przyszłam na prakryki do przedszkola to spotkałam się z takimi nietypowymi imionami, że na początku sobie pomyślała, że skąd rodzice to wzięli. Jedna dziewczynka ma Larysa a druga Noemi, ale jak jestem tam dłużej i widzę jakie te dzieci są śliczne, kochane i w ogóle takie do schrupania to zakochałam się w tych imionach... U nas będzie syn więc odpada....

Fifka no to już niedługo się dowiesz!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry