• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka, super :) a zdjęcie wrzuć mi na priv, albo wrzuć na drugi wątek :)

Mineralna, no to po kłopocie :)

Asiol, a już myslałam, że Cię mąż tak zaabsorbował, że zniknęłaś :) opowiadaj kobietko o ślubie :) Jakaś fotka?

Mnie się Kinga bardzo podoba, ale ... to była mojego, za nic, Ania też cudne, braliśmy pod uwagę, ale mamy sporo w rodzinie

reklama
Ja jestem jakaś nienormalna!!! Już 3 razy chyba przeglądałam moją pełną torbę ciuszków dla mojego szkraba i zaś mnie natchnęło a mój mąż się ze mnie śmieje, że mi wali już całkiem, to mu powiedziałam, że nie bo do tej pory miałam poukładane wg rodzajów, czyli body, śpiochy, pajace itd a teraz poukładam sobie kolorystycznie żeby wiedzieć jak prać :-D A więc idę!!!!!!!!!!!

Doberek:)
Lovko gratuluję Aneczki :) Super:)
Magdalenko ja mam to samo,jak siadam z teściową i przegladamy ciuszki które chce zabrać od niej to moje szczęście wciska się w kanape i udaje że go nie ma ;) Widać tylko mamusie tak mają :)

Asiołku kochana! Nie poddawaj się. Wspomnisz nasze słowa jak będziesz wybierać dla swojego maluszka wyprawkę.
Mi nareszcie udało się opanować cukier i dawki insuliny więc jestem happy :-D
Dopiero za 3 tyg. mam się pokazać w szpitalu . Co tydzien spędzam tam kilka godzin bo umówiona wizyta niby na godzinę ale wiadomo jak jest

Iwasek super że już lepiej tym cukrem! Domyślam sę ze to nic miłego

Magdalena ja czekam jeszcze na jedną paczuszkę ciuszków i będe wszytko segregować - ale chyba bardziej rozmiarowo, bo mam ubranka od 0 do nawet ponad roczku! :szok: Oczywiście na razie wszystko uniwersalne. Kilka ubranek kupiłam a większość dostałam :-)

A teraz mam zachciankę na kaszankę więc lecę do sklepu!!

Ja sama siebie nie rozumiem... raz nie jem dwa dni raz apetyt tak mi dopisuję że zjadłabym konia z kopytami!! :shocked2:

reklama
Dziewczyny mam kilka pytań, kiedyś wstawiałyście linka gdzie było jakie leki można brać z podziałem na kategorie. Mogę prosić poczytać chciałam :)

I gdzieś mi się o oczy obiło że wątróbki nie można, a ja tak uwielbiam.

Jak się czuję? Szczęśliwa, chociaż reakcja teścia trochę dziwna była ale trudno, teściowa to nas wyściskała i kilka razy usg oglądała. A ogólnie to pół na pół z tym niedowiarkiem :)
a ja slyszałam ze watrobki dlatego i kaszanki z powodu krwi...
Na badanie usg 3D pojechaliśmy wcześniej. Przed chwilą wróciliśmy. Znam płeć dziecka:D Która chce wiedzieć? :D
ja chce zdjecie dawaj ;-) i wyslij ael na poczte tez chce;-) Gratuluje córeczki :-* a miała byc natalka ;-)

a mnie boli glowa i ide sie przespac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry