• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda Ty to jeszcze z 5 razy posegregujesz :-D teraz masz rozmiarami, za jakiś czas kolorami, później z długim razem, z krótkim razem, potem stwierdzisz,że nie ta szuflada, a potem nagle będzie,że pierwszy pomysł był najlepszy :-D ( jest 5 czy dalej myśleć nad kombinacjami :-D)

Zjadłam czekolady trochę z orzeszkiem i karmelem i zgagę mam noooo

Jak ja wam zazdroszczę tych ciuszków :)

A ja będę musiała się pilnować w sobotę żeby matuli nie chlapnąc nowiny, myślałam że się zobaczymy za 3 tygodnie a ta dzwoni że będzie po towar w kielcach i żebyśmy się spotkały.

ja dzisiaj ledwo co się trzymam, bo od 8-19 w pracy musiałam zostać.. koleżanka na zwolnieniu i się nie wyrabiam z jej robotą.. ;/ właśnie odgrzewam obiad..marze o kąpieli i śnie..Ogólnie mam zły humor i pewnie będę oglądać jakiś serial az zasne (niedługo zaczynają się chirurdzy i gotowe na wszystko :))). Ostatnio oglądam OZ- też spoko.

łoo...jestem
Dziewczyny słuchajcie, która ma nr do Ael to piszcie jej eski bo biedna ma doła i w ogóle nudno jej tam.Mnie juz eskami morduje:P

Neciuszka heh a dręcz, teraz wlazłam na forum to możesz mnie tu męczyc

Cos miałam jeszcze ale taka padnięta jestem, że nie pamiętam co chciałam

Ja do niej piszę co rusz, ale rzeczywiście ma doła biedna. Pisałam wcześniej co z nią i wogóle ale bez echa przeszło.

Dziurko a będę tylko zaraz ja sobie idę pościelać i położyć się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry