• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Gratuluję Lovka!!! Dawaj fotke na priva! Ania to śliczne imię, takie ponad czasowe bo zawsze modne!
Zobacz załącznik 392511

Mineralna
to nie zbyt dobrze ze dostał ze swojej winy... Chociaż jak żyje z tobą i ty jesteś w ciąży to nie miał za bardzo jak się wykręcić... jak ta jego żonka taka agentka, to jeszcze wykombinuję że będzie i na nią alimenty płacił...

Swoją drogą ty też niezły model jesteś... :-D Ale sama wiem po sobie że życie czasem różnie się toczy.

Ostatnia edycja:
Lovka gratuluję dziewczynki :) i witaj w klubie :)
Fifka, a Ty kiedy masz usg połówkowe?
Mineralna tak to czasem bywa, że nie wszystko po naszej myśli się układa... ale najważniejsze, że jesteście razem i się dogadujecie:) a ile on miał lat kiedy zaczęliście się spotykać?

Lilly badanie połówkowe mam w ten poniedziałek! A Usg 3d we wtorek. (nie wiem czy to tak dobrze dwa usg podrząd... :dry:) ale już się doczekać nie mogę!

Fifka:ona dostała 500złdo 1 września 2012 od 1 września ma nie płącic ona jest zdrowa i ma iśc do pracy nie dostanie alimentów na stałe i to sąd jej wyklarował żeby nawet nie kombinowała bo nie jest chora jest zdrowa i do pracy ma iśc . Żeby nie kombinowąła że dziecka do przedskzola nie da żeby brac alimenty.

lillydelux: 36

i tak fifka ona musi zapisac sie do urzędu pracy ponieważ straciła ubezpieczenie zdrowotne bo maja rozwód i wiesz w urzedzie tylko raz mozna odrzucic oferte pracy jak drugi raz to z urzedu pracy wypisuja i w ten sposó zas traci ubezpieczenie więc nawet do lekarza nie mogła by pójśc a jakby złamała noge i miała by gipsowana to zapłaci za giposwanie nogi bo nie ma odprowadzanych skłądek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mineralna ja to rozumiem... ale jeżeli np. uzyska skądś jakieś zaświadczenie o braku możliwości do pracy albo będzie miała wypadek czy cokolwiek.... to do końca życia może podać twojego faceta o alimenty w momencie kiedy ma rozwód z jego winy...

Akurat w tej kwestii się nieco orientuje bo sama jestem po rozwodzie... a i dwa lata temu moi rodzice się rozwodzli, po tym jak ojciec zrobił dziecko jakiejś małolacie...

Nie tyle chcę cię straszyć, ale lepiej żebyś o tym wiedziała, bo z tego co pisałaś planujecie ślub...

reklama
Fifka: wiem o tym, rodzice mojego tez są rozwiedzeni do dostała 300zł alimentów.

Uważam że jak dostanie 240tys złotych majątku + 1 h pola to chyba biedna nie będzie.

Zobacyzmy mój jutro do adwokata idzie i zobacyzmy co powie czy zostawic tak czy apelacja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry