• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziurko już się skoczyło... Ja nie wyobrażam sobie nie wiedzieć o ciąży do dnia porodu... Pokazują kobiety które zaczęły robić na ulicy i nie wiedziały o tym że są w ciąży...

Dobra... na początku można mieć @... zdarzają się sytuację ze są nieregularne itp... ale przez 9 Miesięcy? Brzuch czasem nie rośnie zbyt mocno... ale cholera żeby ne czuć ruchów dziecka? Dla mnie to chore...

Pyscku, pytałam o Ciebie :)

Wiecie, dziś rozmawiałam z mamą i jak ona była w ciąży z moim bratem to siedziała w poczekalni do gina z kobietą, 45, 46 lat i ona się bała, że raka ma, i to groźnego, bo brzuch rośnie, a sąsiadce tak rósł i miała raka. Wyszła z gabinetu zapłakana.... Okazało się, że w 4 miesiącu ciąży. A ona wmawiała sobie, że przekwita i dlatego tyje, dlatego okresu brak. A druga od mamy z pracy dowiedziała się w 5 miesiącu, też w takim wieku. No ale wtedy można nie wiedzieć, bo menopauza i podobno ruchy się czuje jak przy pierwszym, późno...

Pyscek tłumaczą sobie gazami... :dry:

Sil ja wierzę że do 4-5 miesiąca można nie wiedzieć... Moja szefowa nie wiedziała w obu ciążach do 4 bo miała normalne @. Nudności nie miała a ruchy czuła później. Ja mówię o kobietach które nie wiedziały do końca... i są zdziwione akcją porodową... To już nienormalne...

reklama
Lovka tule kochana... :* Moze coś zjadłaś?

Pyscek tak, jest już w szpitalu i dołka na wieczór złapała... Do domu jej się chce i bez faceta smutno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry