• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek jest podejrzenie u niej zatrucia ciążowego. I zabrali ą zeby to sprawdzić i ewentualnie wyrównać. Jak się nie uda to zostawią ją już do rozwiązania... na razie nikt nic nie wie... jak będzie coś wiedziała na pewno da znać.

Magda przerażające... dlatego ja nawet łyka alkoholu nie pije... Co za durne kobiety...

Pyscek
wszystkie mamy nadzieje ze jest okej... Ael na pewno napiszę do kogoś smsa jak będzie wiedziała coś więcej.

pyscek ja o tobie pamietam ;-) i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-) zmykam bo zle sie czuje dzis w pracy 2 razy mi sie zakrecilo w glowie i stracilam ruwnowage al;e sciana byla blisko... a do tego bol glowy i teraz mi nie dobrze a i zapowiada sie deszcz bo kanaliza smierdzi tak ze jak wchodze do kibla odrazu mi sie podnosi ;-( moze sen pomoze....

dobranoc do jutra:-*

Boże, ja nie rozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnym. Wiek wiekiem, ale kiedy już jest w ciąży to powinna być bardziej odpowiedzialna. Nie zdaje sobie sprawy, że choć odrobina alkoholu może dziecku zaszkodzić... :/

Ja też nie potrafię tego zrozumieć. To takie niesprawiedliwe, jest tyle kobie, które pragną być matkami, ktoś ma ogromne szczęście , że dostaje taki dar od losu i tak naraża to dzieciątko.
Wiecie co kobietki ja tak bardzo chce być mamą, że moja psychika chyba wariuje i mój organizm zresztą też. Wszędzie widzę kobiety w ciąży, reklamy nawiązujące do ciąży i małe dzieci. Odkąd odstawiłam tabletki tj 1.09 mój organizm sie dziwnie zachowuje, cały czas boli mnie podbrzusze, tak jakby przed okresem, mam mdłości. Jak ost. jeden z kolegów miała na śniadanie kanapki z jakąś kiełbasą to kazałam mu wyjść bo mi się zbierało .... a i co mnie najbardziej dziwi to to, że strasznie bolą mnie sutki. Myślicie, że to jest możliwe, żeby tak wcześnie mieć objawy, żeby w ogóle tak szybko się udało? Na początku października mam wizytę u G do tego czasu nie będę robiła testu, chyba, że nie wytrzymam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry