lovka: ciekawe kiedy ja się naucze mówić do teściów mamo, tato

) mam utrudniote to przez to ze z tesciem pracuję, więc jak w pracy mówię Pan to cięzko mi się potem po godzinach przestawićna tato, teściowa to jak mówię Pani to mnie za każdym razem upomina ;" jaka Pani, mów mamo" iatak pare razy :-).
no tak kwiaty by się przydały, ale mój S. jest bardzzzzzzzzzo praktyczny i dla niego kwaty to strata kasy, woli mi kupić rzacz, ciuch, kosmetyk coś co się przyda, nie rozumie ze kwiaty , a najlepie jbez okazji to takie miłe. Mój tato mojej mamie często kupuje kwiaty bez okazji.
ale już mu nic nie mówie, jest jaki jest a ja go i tak kocham.
zafasdolkuje: no skoro wiesz ze twoi teściowie są tacy bezuczuciowcy to się chociaz nie rozczarowałaś ,ze nie szaleli ze szczęścia na wiadomiść i wnuku. Moi teściowie tez nie bardzo okazuje uczucie, ja kja to mówie ze wychowali mojego męża i jego brata - ze to zimny chów
lovka: no ja bym tez sie wk... bo co dziadówkę obchodzi, czy ty w ciąży czy nie.
Była żona mojego męża, chociaz juz chyba 8 lat po rozwodzie, to nie ułozy sobie zycia nigdy, jego zdradzała, a teraz ma pole do popisu i moze sypiać z kim popadnie, ostatnio jak bylismuy u lekarza to ją spotkaliśmy ale mój nawet na nią nie patrzy i się nie odzywają, o dziecko to sie smsami dogadują, rozmawiaja ze sobą tylko na rozprawac ho alimenty i u psychologa, jak maja spotkania