zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Nic mi się nie chce, lenia mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lovka: ja do rodziców, też nie odważyłabym się mówić ,po imieniu, ale teście to tak naprawdę obcy ludzie, w po prawdzie to myslę ze bardzo duzo osób zmusza się zeby mówic do nich mamo/tato, a najbardziej wkurza mnie jak ktoś mówi, np: mama poda, mama przyniesie, to takie bezosobowe, prostackie, ze nie wiem.
Poprostu lepiej by było gdyby był wybór, a takowego nie ma, moja teściowa nie zaproponowała innej formy niż mama, więc muszę to uszanowac i się sopasować ,zajmie mi to trochę, ale wkońcu stanie się to dal mnie normą. W końcu to tylko zwrot, bo nikt mi nie zastąpi moich wspaniałych rodziców, nawet nie wiem zeby jacy moi teściowie byli wspaniali,

Mówię ci chore!! I też często uważa ze o mnie mama nie dba bo właśnie się nie wtrąca... raz teść przyszedł się mojej mamie na nas poskarżyć ze nie robimy czegoś tak jak trzeba to moja mama go pogoniła gdzie pieprz rośnie! - Moja kochana mamusia...ja mam lenia od urodzenia ;-) u mnie stos ubrań piętrzy się na skrzyni przy łóżku w sypialni.zafasolkuj: ja mam lenia od 3 tygodni, a w domu dzisia jpatrze rano a na oparciu kanapy piętrzy się stos ubrań, bo ja i moj kochany zamiast do szafy to od poniedziałku zaczelismy układać wieżę z ubrań :-) wponiedziłek oboje wrócilismy po 19 wczoraj oboje około 20tej takze dom cały dzien pust
, no ale mam wymówkę ,wkońcu jestem w ciąży hhihihihi