Asiol
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i wsparcie
:*
Fifka wielce prawdobodobne jest, że ja się po prostu blokuję - psychika działa ogromnie w takich przypadkach. Nawet pani dr mi powiedziała, żebym za wszelką cenę postarała się przestać o tym tak intensywnie myśleć bo to nie pomaga, ale niestety nie zawsze się udaje przestać myśleć. No nic, pożyjemy, zobaczymy
Ja już tak sobie rozmawiałam z mężem, że odpuszczę dopiero po in vitro, bo wtedy będę wiedziała, że zrobiłam już wszystko co mogłam i po prostu tak musi być 
Sil fotek jeszcze nie mam - nasz przyjaciel fotograf robi fajne zdjęcia ale trzeba na nie zawsze strasznie długo czekać
Ślub i impreza po bardzo nam się udały, wszyscy się dobrze bawili, byli bardzo zadowoleni, my szczęśliwi, że nam się dzionek udał
Jedno co nas dobiło tego dnia to pogoda, ponad 30 stopni było jak wychodziliśmy z domu - myślałam, że się rozpłynę
No i teraz ta cała wymiana dokumentów mnie męczy bo muszę pozmieniać dane w mojej firmie, pieczątki, dane w bankach, powysyłać info o zmianie i nowe dokumenty do wszystkich firm, z którymi współpracuję - to jest najmniej przyjemna konsekwencja ślubu 
Dziewczyny, bo ja nie w temacie jestem - co się dzieje z Ael, dlaczego jest w szpitalu?
Asiolku tule cię kochana... i rozumiem... każdy ma gorsze dni, a zwłaszcza jak człowiek tyle czasu czeka... Ja też sporo się starałam i wiem jak to jest... Ale tak jak piszesz, pozytywne nastawienie jest bardzo ważne! Kochana a może ty się blokujesz?
Fifka wielce prawdobodobne jest, że ja się po prostu blokuję - psychika działa ogromnie w takich przypadkach. Nawet pani dr mi powiedziała, żebym za wszelką cenę postarała się przestać o tym tak intensywnie myśleć bo to nie pomaga, ale niestety nie zawsze się udaje przestać myśleć. No nic, pożyjemy, zobaczymy
Asiol, a już myslałam, że Cię mąż tak zaabsorbował, że zniknęłaśopowiadaj kobietko o ślubie
Jakaś fotka?
Sil fotek jeszcze nie mam - nasz przyjaciel fotograf robi fajne zdjęcia ale trzeba na nie zawsze strasznie długo czekać
Dziewczyny, bo ja nie w temacie jestem - co się dzieje z Ael, dlaczego jest w szpitalu?
Ja sama zaszłam dopiero jak straciłam prace i chciałam nie zachodzić
a tu masz! NIESPODZIANKA!! Takprzewiduję ze u ciebie tez chodzi o blokade.