• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja prze fifkę, marze o tej przeklętej fasolce, a dopiero w sobotę bedzie a mi normalnie język ucieka tak bym juz zjadła :-),
neciuszka: juz ci wysłałm dane do fb

lovka: a nie możesz wstawić fotki tu na forum???

Własnie Lovka gdzie foto!! :szok:

Lamia bo ten zamsz pod wpływem wody szybko się dość zdziera. I buty wyglądają jak stare... Ja miałam kiedyś tkie i teraz szerokim łukiem je omijam... one są dobre tylko do takich wyjść raz na jakiś czas jak nie będziesz wystawiać ich na działanie wody. Ale jesienią tak się raczej nie da...

Mąż dzwonił... nic sie nie stało, ale będziemy musieli pokryc koszta naprawy. Nie duże bo kilka set zł... ale jednak jest jakaś złość ze te pieniądze gdzie indziej bardziej by sie przydały....

fifka: no tak najważniesze ze na zdrowiu cały, a pieniędzy fakt zawsze szkoda, bo teram macie potrzeby inne. A mówił co sie dokładnie stało ??
No ja te buty to chciałm na jesien kupic to będzie moze chlapa, e to poszukam jakies inne.

zafasolkuje: a ja miała mrobić na dwa dni sphagetii ale że męzuś dziś w domu to na dzisiaj z połowy mięsa on nasmaży kotlety mieloe z ziemniaczkami i do tego pyszną surówkę z fasolki szparagowej zroboę, a na jutro ja zrobie sphagetii

Ostatnia edycja:
fifka: no tak najważniesze ze na zdrowiu cały, a pieniędzy fakt zawsze szkoda, bo teram macie potrzeby inne. A mówił co sie dokładnie stało ??
No ja te buty to chciałm na jesien kupic to będzie moze chlapa, e to poszukam jakies inne.

zafasolkuje: a ja miała mrobić na dwa dni sphagetii ale że męzuś dziś w domu to na dzisiaj z połowy mięsa on nasmaży kotlety mieloe z ziemniaczkami i do tego pyszną surówkę z fasolki szparagowej zroboę, a na jutro ja zrobie sphagetii

buty zamszowe na chlape to nie bałdzo, bo przemakają. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie, a przerobiłam kilka zamszaków.

Kobietki czy jak nie będę miała kogo wziąść na chrzestną lub chrzestnego mogę wziąść świadka z urzedu co w takiej sytuacji sie dzieje?

Rano mu kolega pomagał robić dowózkę (jeździły dwa autobusy na linii bo ludzi się nie mieścili w jednym) i mójfacet za blisko dupy tego drugiego się trzymał... ten zahamował a mój go w dupę strzelił... Całe szczęście pasażerom się nic nie stało... ale w dwóch samochodach zderzaki do naprawy.

Fakt pieniądze rzecz nabyta i trudno damy radę, ale w duszy lekka złość, bo mój wydał dwa dni temu tysiąc zł na swoje "zabawki".... a na szkody musimy dać z budżetu domowego bo on wydał oszczędności... boże jak mnie wkurza ten mój facet... zachowuje sie czasem jak dzieciak....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry