• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao,zafasolkuje: juz wam wysłałam na pv dane:-)

w poniedziałek kończę już szkolenie z księgowości szybko zleciało:-) i teraz siedze i szukam jakiegos inneg oszkolenia za dagmo polecem tym ktore chce
inwestycja w kadry jest duzo do wyboru szkolen tylko w moim miescie mało do wyboru

reklama
Lovka, a ja szczerze mówiąc nie rozumiem. Zapytała po prostu, nie wchodzi z butami, nie podrywa go... Chyba nie masz być o co zazdrosna, co? Mój prawie codziennie jest teraz w gminie, gdzie pracuje jego była, którą bardzo kochał, naprawdę bardzo i jakoś jest. Nie popadaj w paranoję.

Brr.. do teściów na mamo tato... zanim wycięli nam numer wiedziałam, ze na pewno się nie przemogę, a teraz to never ever... Mój mówi o mojej mamie mama, ale do niej nigdy, a do ojca mówi po imieniu i wszyscy się na to godzą.

Dziurka, a Ty lepiej?

Mineralna, głupio dla dziecka mieć obcego chrzestnego, bo potem się prosi i na komunię i na ślub, a tak, obcy przypadkowy człowiek. Weź kogokolwiek, ale nie tak obcego

Też mam FB :)

danao: o pamiętam twojego piesia przystojniaka, myslała mze ma takie granatowe oczka :-)

sil: fajny kociak

boziu jak wam zazdroszcze wszystkie macie zwierzaki tylko z tego fotum to chyba ja nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry