• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mam Was obie, to znaczy Danao posłałam zaproszenie :)

A kociak dziękuje, ale podła kupa futra z łóżka nie wstanie ;) Mam jeszcze psa, ale jakoś na FB nie zaistniał, trzeba to naprawić ;)

reklama
silka: koniecznie napraw to bo się psina obrazi :-), ze w życiu publicznym nie bierze udziału :tak:

Dziewczyny jak to jest który ja mam w końcu tydzień ciązy bo na jakimś innym portalu wyliczyło mi ze nie 9 tydzien tylko 10 ponad
wiec???????????????

Sil a zyje, tylko śpie non stop i jestem jakas tak wypluta.
A Ty jak się czujesz?

Fifka kurcze, przeczytałam tylko tak pobieznie bo oczy ma za cięzkie ale mam nadzieję, że temu Twojemu nic sie nie stało.

Neciuszka aa no żyje jeszcze

mój Małzyk gra w painta, już parę ładnych lat :-)

Jeśli mój tylko faktycznie będzie grał i chodził na te "mecze" to cofnę wszystko co tu powiedziałam... ja chcę żeby on się czymś takim ruchomym zajął bo jest kierowcą i siedzi na dupie całymi dniami... i tylko na wadze przybiera... i jeśli faktycznie wydał tą kase na coś co go interesuję to chyle czoła... jak to kolejna zajawka ze słomianym zapałem to powiem " a nie mówiłam" i się wkurzę...

Dziurka wszytsko dobrze, nic mu nie jest, pasażerowie też cali! Tylko koszty napraw auta musi pokryć z własnej kieszeni...

Idę jeść kaszankę XD

reklama
Pyscek: Ael esemesuje, czuje sie dobrze robią jej badania, mi pisała ze chyba w sobotę ją wypuszczą, ale widziałm ze fifka [osała ze w srodę ,to juz nie wiem

dziurka: ja tez chce mieć powera :-) jak tego dokonałaś ,ja jestem sflaczała, nawet mój mężuś wczoraj powiedział ze jęczę ja kstary piernik, oczywiście się obraziła mi powiedziałm ze jest okropny, że mnie nie roZumie i jest głupim samcem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry