• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje: przypominam się ,ze pytała mo cwiczenia twoje czy to masz jakiegoś linka lub zebys dokłdnie opisała co cwiczysz, bo ja po poniedziałkowej wizycie jak gin nie zabroni to chce cwiczyc

dziurka: oj musiałś sie przyznawać, jeden flak na forum wystarczy- czyli ja, :-)
Ja sobie ćwiczę hantelkami 1,5 kg, jakieś wymachy rąk rozciąganie pleców też z hantelkami, wymachy nóg do tyłu (pozycja na kolanach z podparciem na dłoniach).Pompki damskie robię, bo mi to plecy rozluxnia, koci grzbiet i jakieś tego typu rozciągające. Ćwicze na piłce rehabilitacyjnej i dodatkowo jeżdżę 20 minut na rowerku stacjonarnym, tak około 10 km, żeby spalić 300 cal.
Wpisz w google i na youtube ćwiczenia dla ciężarnych - pełno tego jest

Ostatnia edycja:
reklama
Masz 100% rację - z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej :) Powiem Ci kochana, że znam wielu facetów, którzy po narodzinach dziecka poważnieją, dorośleją przede wszystkim i bardzo się zmieniają - na dobre oczywiście. Myślę, że w przypadku Twojego męża też tak będzie :)

eeee to może ja z 5 odrazu urodzę i mi facet wydorośleje i przybedzie mu trochę lat :-p

Boże dziewczyny ja już nie wiem czy żyję czy nie żyję!!! Wczoraj do 1 w nocy robiłam karty pracy dla dzieci , jak skończyłam to myślałam, że się nie podniosę z podłogi :/ kręgosłup mi pęka po prostu. Dzisiaj oczywiście prowadzenie zajeć... staram się jak mogę a ta opiekunka praktyk mnie wkurza bo cały czas coś nie tak... ja wiem, że ona jest od tego żeby wytknąć mi błędy żebym mogła ich na drugi raz unikać ale mówi mi o takich rzeczach, które moim zdaniem wiążą się po prostu z wprawą a ja to robię pierwszy raz w życiu... :wściekła/y: cieszę się , że jutro idę tam ostatni raz.

dziewczyny tak sobie liczę i :
fifka: bedzie miała chłopczyka
Aek: chłopczyk
mineralna: dziewczynka:
lovka: dziewczynka:
ja: nie wiadomo co
zafasolkuje: nie wiadomo co
neciuszka: nie wiadomo co
dziurka: nie wiadomo co
podpowiedzcie kto jeszcze i co
silka i ma
_gdalena: co i was będzie bo mi sie zapomniało- przepraszam?

dziewczyny tak sobie liczę i :
fifka: bedzie miała chłopczyka
Aek: chłopczyk
mineralna: dziewczynka:
lovka: dziewczynka:
ja: nie wiadomo co
zafasolkuje: nie wiadomo co
neciuszka: nie wiadomo co
dziurka: nie wiadomo co
podpowiedzcie kto jeszcze i co
silka i ma
_gdalena: co i was będzie bo mi sie zapomniało- przepraszam?
sil nie wie dowie się po porodzie :-)

Magda ma facecika:-)
Lilly dziewczynkę
Big Child chłopca ( ona jakoś teraz termin ma )

Przede wszystkim Dziura - podziwiam i tule z całego serca za odwagę, i całokształt. Przeczytałam wątek i się wzruszyłam do łez.Cos wspaniałego.

Odnośnie narodzin. Ja wyglądam jak chodząca tragedia, jak to prawda, ze dziewczyna odbiera matce urodę to u mnie się na pannę zanosi ;-)
Z moich znajomych 2 rodzą w październiku - będą penalki, 2 rodzą w styczniu też penalki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry