Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oj Asiolku ja wiem... do tej pory sie tym nie denerwowała, ale teraz jest tyle potrzebnych rzeczy dla małego... ja chodzę prywatnie do lekarza... przydałby się jakiś mały remont... drzwi w łazience trzeba naprawić.... no jest troszkę tego... a dla mojego faceta ważniejszy jest pistolet na kulki niż to...
mogę wiedzieć jakie on ma hobby - zabawki?
no to jak tak, to śpij i wypoczywaj. Ja muszę mieć energię i ćwiczenia mi pomagają. Nawet do 23 wysiedzę i w fotelu nie zasypiamooo własnie...Zafasolkuje Ty sie chyba pytałaś o zakaz ale nie pamiętam czy odpisałam. A więc mam zakaz nawet chodzenia, znaczy sie do wc moge iść ale powoli i w ogóle
Fifka i bardzo dobre podejście
ej normalnie czuję sięjak bym pijana była
Biedna Dziureczka... :*
Eh... ale Asiolku z tymi facetami źle, ale bez nich gorzej ;-) Ja mam ciągle nadzieję że nieco spoważnieje jak dziecko będzie na swiecie bo na razie widzę ogromną poprawę w jego zachowaniu. Powoli zaczyna się poczuwać do ojcostwa, ale ma jeszcze takie głupie naloty...