• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No kurcze no podziwiałam sobie Wasze slubne zdjęcia i mi się komp samoistnie wyłączył. Teraz ponadrabiam.:-)Sil już potwierdzam zaproszenie:-)

Jakie Wy wszystkie ładniutkie jesteście.:-) To forum same piękności przyciąga:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Laura w sobote!! Przejęzyczyłam się :-D

Dziurko ależ oczywiście ze to nie takie wazne!! Ważne ze mój cały i zdrowy no i ze w pracy wiekszych problemów nie będzie. Zła troszke jestem na tą kase ale to nie na niego, tak po prostu szkoda bo są inne wydatki. Ale oczywiście ze się cieszę!

Lamiav
według twojego suwaczka jesteś w 9 tgodniu i 5 dniu. Czyli za dwa dni zacznie ci się 11 tydzień, bo teraz trwa 10. Sywaczki pokazują skońcone tygodnie, czyli masz pełen 9 tydzień i 5 dni już 10 tygodnia.

ooo własnie...Zafasolkuje Ty sie chyba pytałaś o zakaz ale nie pamiętam czy odpisałam. A więc mam zakaz nawet chodzenia, znaczy sie do wc moge iść ale powoli i w ogóle
Fifka i bardzo dobre podejście

ej normalnie czuję sięjak bym pijana była

Oj Asiolku ja wiem... do tej pory sie tym nie denerwowała, ale teraz jest tyle potrzebnych rzeczy dla małego... ja chodzę prywatnie do lekarza... przydałby się jakiś mały remont... drzwi w łazience trzeba naprawić.... no jest troszkę tego... a dla mojego faceta ważniejszy jest pistolet na kulki niż to...

Rozumiem Cię kochana doskonale, sama mam chociażby ból remontu na tapecie, np. jego laptop to prawie równowartość moich mebli do kuchni, ale co zrobić, "chłopiec" potrzebował, więc kuchnia musi chwilkę zaczekać ;) A Wy jeszcze macie Maleństwo w drodze więc już w ogóle koszty wzrastają :/ Oj ci faceci....

mogę wiedzieć jakie on ma hobby - zabawki?

Zafasolkuję żeby to było tylko hobby to mogłabym próbować z tym walczyć, ale to niestety jego praca - mój mąż jest muzykiem, więc jak już kupuje jakąś nową zabawkę (gitarę, wzmacniacz itp.) to mnie aż ciarki przechodzą ile kasy na taki zakup z konta ucieka :)Ja to od razu przeliczam na ciuchy, buty, wakacje, zakupy do domu - takie tam babskie sprawy ;) :D

Biedna Dziureczka... :*

Eh... ale Asiolku z tymi facetami źle, ale bez nich gorzej ;-) Ja mam ciągle nadzieję że nieco spoważnieje jak dziecko będzie na swiecie bo na razie widzę ogromną poprawę w jego zachowaniu. Powoli zaczyna się poczuwać do ojcostwa, ale ma jeszcze takie głupie naloty...

Ostatnia edycja:
ooo własnie...Zafasolkuje Ty sie chyba pytałaś o zakaz ale nie pamiętam czy odpisałam. A więc mam zakaz nawet chodzenia, znaczy sie do wc moge iść ale powoli i w ogóle
Fifka i bardzo dobre podejście

ej normalnie czuję sięjak bym pijana była
no to jak tak, to śpij i wypoczywaj. Ja muszę mieć energię i ćwiczenia mi pomagają. Nawet do 23 wysiedzę i w fotelu nie zasypiam

zafasolkuje: przypominam się ,ze pytała mo cwiczenia twoje czy to masz jakiegoś linka lub zebys dokłdnie opisała co cwiczysz, bo ja po poniedziałkowej wizycie jak gin nie zabroni to chce cwiczyc

dziurka: oj musiałś sie przyznawać, jeden flak na forum wystarczy- czyli ja, :-)

reklama
Biedna Dziureczka... :*

Eh... ale Asiolku z tymi facetami źle, ale bez nich gorzej ;-) Ja mam ciągle nadzieję że nieco spoważnieje jak dziecko będzie na swiecie bo na razie widzę ogromną poprawę w jego zachowaniu. Powoli zaczyna się poczuwać do ojcostwa, ale ma jeszcze takie głupie naloty...

Masz 100% rację - z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej :) Powiem Ci kochana, że znam wielu facetów, którzy po narodzinach dziecka poważnieją, dorośleją przede wszystkim i bardzo się zmieniają - na dobre oczywiście. Myślę, że w przypadku Twojego męża też tak będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry