zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja konto na fb mam, wchodzę, czytam
ale aktywnie nie uczestniczę. Bardziej mam kontakt ze znajomymi przez NK.
ale aktywnie nie uczestniczę. Bardziej mam kontakt ze znajomymi przez NK.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przez rok sobie to co miesiąc powtarzam. Nie jest łatwo się nie spinać.:-( Wierzę, ze się KIEDYŚ uda. Ale obawiam się, że nie prędko.:-(
Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 6 m-c i nic nie wychodzi... teoretycznie od września się nie staramy, ale mąż zawsze kończy we mnie... W ogóle nie przywiązuje już do tego wagi... nawet nie wiem kiedy mam owulacje... nic nie liczę... Po prostu to olałam... Zajęłam się pracą tym bardziej, że mam jej dość sporo... Tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymywałam już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym odpuścisz... tego życzę :-)
dziewczyny tak sobie liczę i :
fifka: bedzie miała chłopczyka
Aek: chłopczyk
mineralna: dziewczynka:
lovka: dziewczynka:
ja: nie wiadomo co
zafasolkuje: nie wiadomo co
neciuszka: nie wiadomo co
dziurka: nie wiadomo co
podpowiedzcie kto jeszcze i co
silka i ma
_gdalena: co i was będzie bo mi sie zapomniało- przepraszam?
Sun, a porobiłaś sobie badania?
dobrze, ze olałaś :-) ale w czasie olania porób badania dla własnej pewności.Jeszcze nie bo miałam iść teraz ale moja pani ginekolog jest na urlopie tak więc jestem umówiona dopiero na 11 października... ale uwierzcie mi "olałam" tą sprawę - wiem, że dziwnie to brzmi, ale tak jest... uznałam, że nie warto tak mocno naciskać... trzeba cierpliwie czekać...