• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć kochane... :-)

Jak zwykle mnóstwo wpisów widzę, czy wy wolniej dyskutować nie możecie?? Później biedny człowiek nie może nadążyć z czytaniem :-D

Przez rok sobie to co miesiąc powtarzam. Nie jest łatwo się nie spinać.:-( Wierzę, ze się KIEDYŚ uda. Ale obawiam się, że nie prędko.:-(

Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 6 m-c i nic nie wychodzi... teoretycznie od września się nie staramy, ale mąż zawsze kończy we mnie... W ogóle nie przywiązuje już do tego wagi... nawet nie wiem kiedy mam owulacje... nic nie liczę... Po prostu to olałam... Zajęłam się pracą tym bardziej, że mam jej dość sporo... Tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymywałam już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym odpuścisz... tego życzę :-)

Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 6 m-c i nic nie wychodzi... teoretycznie od września się nie staramy, ale mąż zawsze kończy we mnie... W ogóle nie przywiązuje już do tego wagi... nawet nie wiem kiedy mam owulacje... nic nie liczę... Po prostu to olałam... Zajęłam się pracą tym bardziej, że mam jej dość sporo... Tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymywałam już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym odpuścisz... tego życzę :-)

Sun, a porobiłaś sobie badania?

Ja mam tak, że nie licże. Idę na żywioł. Cały cykl staram się jak moge nie myśleć. nawet mi to wychodzi. Paskudny jest dzień pierwszy @. Wtedy przychodzi dół. Odpuści jutro. I tak co miesiąc. Zawsze się czuje rozczarowanie i żal, gdy @ jednak przychodzi

dziewczyny tak sobie liczę i :
fifka: bedzie miała chłopczyka
Aek: chłopczyk
mineralna: dziewczynka:
lovka: dziewczynka:
ja: nie wiadomo co
zafasolkuje: nie wiadomo co
neciuszka: nie wiadomo co
dziurka: nie wiadomo co
podpowiedzcie kto jeszcze i co
silka i ma
_gdalena: co i was będzie bo mi sie zapomniało- przepraszam?

Kochanie będzie chłopczyk, mam w suwaczku nawet dla podpowiedzi :-)

Jeszcze nie bo miałam iść teraz ale moja pani ginekolog jest na urlopie tak więc jestem umówiona dopiero na 11 października... ale uwierzcie mi "olałam" tą sprawę - wiem, że dziwnie to brzmi, ale tak jest... uznałam, że nie warto tak mocno naciskać... trzeba cierpliwie czekać...
dobrze, ze olałaś :-) ale w czasie olania porób badania dla własnej pewności.
Kobiety ciężarówki. Właśnie umówiłam się na badania prenatalne. Pani mnie zapisała na 17 października, a to będzie dokładnie 11 tydzień - nie za wcześnie?

reklama
ja czekam na @ okres już taki z natury bez tabletek, wtedy będę mogła sobie jakoś pomóc-obserwować. Przed tabletkami miałam bardzo nieregularny @ nawet co 43 dni. Mam nadzieje, że teraz będzie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry