• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczynki a zmalały wam piersi po odstawieniu tabletek?Ja nawet nie zauważylam, ale mój mąż do mnie wczoraj:"A co się stało z moimi cycuszkami"? he he ale faktycznie albo schudłam ost-troszkę stresu związanego ze ślubem znajomych, bo sukienkę miałam luźną.
Ah te tabletki, zastanawiałyście się jak będziecie się zabezpieczały po urodzeniu maluszków?Bo chyba ja już nie chcę wracać do tabletek-szkoda zdrowia

Czesc dziewczyny!
potrzebuje porady!! a wiec : biore bromergon 11 dni i nie wiem jak liczyc cykl.. czy 28 czy ile bo mialam 17 dniowe a teraz z lekiem mam juz 25 dc i okresu narazie nie ma. nie wiem co robic w poniedzialek odstawiam bromergon a jakby udalo sie zafasolkowac to czytalam ze nie moge ostawic z dnia na dzien leku a wizyte mam dopiero w przyszla sobote.. Glupieje przez to wszystko. Pomocy

Hej :)

Sil biedny kotek ;p

Leila - ja niestety nie wiem

Ja też nie chcę wracać do tabletek, dlatego chyba zdecyduję się na NPR :) metoda objawowo-termiczna. Mam jeszcze od starań tester płodności, więc moje zapiski będę właśnie Afrodytą potwierdzać :)

Dziewczynki a zmalały wam piersi po odstawieniu tabletek?Ja nawet nie zauważylam, ale mój mąż do mnie wczoraj:"A co się stało z moimi cycuszkami"? he he ale faktycznie albo schudłam ost-troszkę stresu związanego ze ślubem znajomych, bo sukienkę miałam luźną.
Ah te tabletki, zastanawiałyście się jak będziecie się zabezpieczały po urodzeniu maluszków?Bo chyba ja już nie chcę wracać do tabletek-szkoda zdrowia

mnie po tabletkach lekko urosły i też mąż zauważył bo ja nie zwracałam na to uwagi :-D

Internet mnie wykończy :/ albo go nie ma albo jak jest to się nic załadować nie chce. chyba zadzwonię i opitolę gościa od góry do dołu to mi lepiej będzie.

Pyscku wysłałam ci linka do FB mojego :)

No zadzwoniłam zjechałam :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry