• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tu mój Brzuszek:

P1060465.jpgP1060472.JPGP1060475.JPG

Na pierwszym moja "choroba lustrzana" Haha i na 3 widać tą ciemna linie ciążowa od pępka w dół.

A i pępek mam bardzo płytki! Normalnie chyba lada dzień wystrzeli mi do przodu :szok: Już moze na kilka mm jest głęboki a przed ciążą był na ponad centymetr!

Ostatnia edycja:
reklama
Oj mam tak skórę napiętą i tylko czekam na te rozstępy... :no: Smaruję oliwką ile się da, ale skóra czasem aż boli...

Sun a przez to ze w ogóle nie mogę przytyć będę wyglądać jak literka b :tak:

Doniu może nie wszystkim ona wyskakuję? U mnie bardzo wcześnie się pojawiła. I nawet nie wiez jak się cieszę ze w końcu widać!!

Neciuszka
dzięki :-) Ot klasyczne figi!

a czy Atan juz wie co będzie miłała?

moja znajoma w tym tygodniu urodziła chłopca
6.10.2011 mam o 19;45 polowkowe usg 3d ;-)wtedy sie dowiem;-)
A ja informuję wszem i wobec, że właśnie mnie zalało:-( czyli w sumie jest regularnie:-(
ojoj kochana tule i przesylam na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć kochane... :-)

Jak zwykle mnóstwo wpisów widzę, czy wy wolniej dyskutować nie możecie?? Później biedny człowiek nie może nadążyć z czytaniem :-D

Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 6 m-c i nic nie wychodzi... teoretycznie od września się nie staramy, ale mąż zawsze kończy we mnie... W ogóle nie przywiązuje już do tego wagi... nawet nie wiem kiedy mam owulacje... nic nie liczę... Po prostu to olałam... Zajęłam się pracą tym bardziej, że mam jej dość sporo... Tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymywałam już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym odpuścisz... tego życzę :-)
~kochanie dla ciebie specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziewczynki witam się :-)
proszę napiszcie mi co u Ael bo nie wyłapałam...
a dziś czas na comiesięczny pokaz brzuszka, rośnie jak szalony :tak:
Zobacz załącznik 392815
ńo nie wierze ale porownanie fajne ;-) śliczne ;-)fajniutki masz brzuszek ;-)
A tu mój Brzuszek:

Zobacz załącznik 392826Zobacz załącznik 392827Zobacz załącznik 392828

Na pierwszym moja "choroba lustrzana" Haha i na 3 widać tą ciemna linie ciążowa od pępka w dół.

A i pępek mam bardzo płytki! Normalnie chyba lada dzień wystrzeli mi do przodu :szok: Już moze na kilka mm jest głęboki a przed ciążą był na ponad centymetr!
ooooooooo a fifka slodziasty i jak nic juz widac brzuszek ciazowy a do tego kreska ja niemam kreski ... ale wyjelam kolczyk z pepka bo skóra pod nim sie napinala,,,
bede pozni8ej bo ide wode w akwarium wymieniac ;-)

Ale bardzo ładne :)

A ja się zastanawiam bo przytyłam ostatnio od dupka między innymi i nie mieszczę się w spodnie swoje. Zastanawiam się czy sobie po wypłacie kupić jeszcze normalne ale większe czy już jakieś inne.

No moje to mnie tak cisną w brzuch że nie wiem jedną parę mam tylko takich co nie i coś kupić muszę koniecznie chociaż parę. Bo w domu to w dresowych chodzę ale czasem gdzieś jechać trzeba. Oglądałam je właśnie ostatnio na allegro :) Muszę się na giełdę wybrać w jakąś niedzielę tam jest pani z ciuszkami ciążowymi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry