Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Smaruję oliwką ile się da, ale skóra czasem aż boli... 
6.10.2011 mam o 19;45 polowkowe usg 3d ;-)wtedy sie dowiem;-)a czy Atan juz wie co będzie miłała?
moja znajoma w tym tygodniu urodziła chłopca
ojoj kochana tule i przesylam na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~A ja informuję wszem i wobec, że właśnie mnie zalało:-( czyli w sumie jest regularnie:-(
~kochanie dla ciebie specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cześć kochane... :-)
Jak zwykle mnóstwo wpisów widzę, czy wy wolniej dyskutować nie możecie?? Później biedny człowiek nie może nadążyć z czytaniem![]()
Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 6 m-c i nic nie wychodzi... teoretycznie od września się nie staramy, ale mąż zawsze kończy we mnie... W ogóle nie przywiązuje już do tego wagi... nawet nie wiem kiedy mam owulacje... nic nie liczę... Po prostu to olałam... Zajęłam się pracą tym bardziej, że mam jej dość sporo... Tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymywałam już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym odpuścisz... tego życzę :-)
ńo nie wierze ale porownanie fajne ;-) śliczne ;-)fajniutki masz brzuszek ;-)dziewczynki witam się :-)
proszę napiszcie mi co u Ael bo nie wyłapałam...
a dziś czas na comiesięczny pokaz brzuszka, rośnie jak szalony
Zobacz załącznik 392815
ooooooooo a fifka slodziasty i jak nic juz widac brzuszek ciazowy a do tego kreska ja niemam kreski ... ale wyjelam kolczyk z pepka bo skóra pod nim sie napinala,,,A tu mój Brzuszek:
Zobacz załącznik 392826Zobacz załącznik 392827Zobacz załącznik 392828
Na pierwszym moja "choroba lustrzana" Haha i na 3 widać tą ciemna linie ciążowa od pępka w dół.
A i pępek mam bardzo płytki! Normalnie chyba lada dzień wystrzeli mi do przoduJuż moze na kilka mm jest głęboki a przed ciążą był na ponad centymetr!