Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Boże dziewczyny ja już nie wiem czy żyję czy nie żyję!!! Wczoraj do 1 w nocy robiłam karty pracy dla dzieci , jak skończyłam to myślałam, że się nie podniosę z podłogi :/ kręgosłup mi pęka po prostu. Dzisiaj oczywiście prowadzenie zajeć... staram się jak mogę a ta opiekunka praktyk mnie wkurza bo cały czas coś nie tak... ja wiem, że ona jest od tego żeby wytknąć mi błędy żebym mogła ich na drugi raz unikać ale mówi mi o takich rzeczach, które moim zdaniem wiążą się po prostu z wprawą a ja to robię pierwszy raz w życiu...cieszę się , że jutro idę tam ostatni raz.
Oj pamiętam to... heh z jednej strony chcę się iść do pracy a z drugiej z każdym tygodniem robię się coraz bardziej ociężała i leniwa... Już sama nie wiem co wole...
A ja informuję wszem i wobec, że właśnie mnie zalało:-( czyli w sumie jest regularnie:-(
Tule cię moja kochana!! Musi się w końcu udać!! Bardzo mocno Ci kibicuję!! ;*
witam mamusie, właśnie wstałam po noccewiecie co ale ze mnie żona zamiast robić obiadek dla mężusia to ja do Was na forum he he
Heh mój też często mi powtarza ze czasem ma wrażenie ze forum jest ważniejsze od niego
Czesc dziewczyny!
potrzebuje porady!! a wiec : biore bromergon 11 dni i nie wiem jak liczyc cykl.. czy 28 czy ile bo mialam 17 dniowe a teraz z lekiem mam juz 25 dc i okresu narazie nie ma. nie wiem co robic w poniedzialek odstawiam bromergon a jakby udalo sie zafasolkowac to czytalam ze nie moge ostawic z dnia na dzien leku a wizyte mam dopiero w przyszla sobote.. Glupieje przez to wszystko. Pomocy
Niestety nie znam zupełnie tego leku więc nie pomogę... ja brałam tylko CLO i dupka.
Boze ja dzisiaj umieram... normalnie ledwo żyję... od dwóch dni gorzej sie czuję a dzisiaj to jakaś masakra... pojechałam do miasta na zakupy myślałam ze domu nie wrócę tylko zdrzemnę się gdzieś w kącie... Nawet jeść nie mam siły zrobić więc tylko kukurydze sobie odgotuję.
cieszę się , że jutro idę tam ostatni raz.