• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja czekam na @ okres już taki z natury bez tabletek, wtedy będę mogła sobie jakoś pomóc-obserwować. Przed tabletkami miałam bardzo nieregularny @ nawet co 43 dni. Mam nadzieje, że teraz będzie lepiej

też miałam taki sam problem co Ty .. tyle, że czasem nie miałam okresu przez miesiąc czasem przez 2 a w ciąży nie byłam bo non stop I krecha ... a teraz jeszcze mam jeden miesiąc na tabletkach i od listopada zobaczymy co będzie z moim okresem ...

reklama
też miałam taki sam problem co Ty .. tyle, że czasem nie miałam okresu przez miesiąc czasem przez 2 a w ciąży nie byłam bo non stop I krecha ... a teraz jeszcze mam jeden miesiąc na tabletkach i od listopada zobaczymy co będzie z moim okresem ...
Mam nadzieję, że jakoś wszystko unormuje się w organizmie, tak jak teraz siebie obserwowałam to miałam tylko jeden dzień kiedy pojawił się śluz, ok 14 dnia od okresu, ale czy to coś znaczyło to nie wiem

Ciąża to musi być coś pięknego, nosić w sobie życie. Moja bratowa jest w ciąży, na 17.10 ma termin. Głaskałam ją wczoraj po brzuszku a mały mnie kopnął heh dziwne uczucie

Zafasolkuję, chyba będzie ok :) skoro pani zapisała, to na pewno nie będzie źle..

Danao, uda się na pewno

A ja zamknęłam kota w szafie. Na klucz... :zawstydzona/y:

Lamia, ja nie chcę wiedzieć płci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry