• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Martocha jeśli jajnik boli to raczej jest po owulacji a nie przed, a skoro test pokazuje podwyższenie poziomy LH to być może miałaś drugie owu najpewniej wczoraj, bądź przed wczoraj. Ból jajnika podczas owulacji oznacza pęknięcie pęcherzyka graffa (niektóre dziewczyny nawet niewielkie krwawienie obserwuje)

Teraz doczytałam ze przecież ci nie wychodziły wcześniej pozytywne testy... kochana w takim razie szykuj się na spóźnienie @. Jeśli faktycznie to była owulacja to @ powinnaś dostać nie szybciej niż za 12 dni.

Hej dziewczyny :)
Napisałam posta z kom, takiego dłuuugiego i mi go gdzieś wcięło :/ nie ma go... :/
No ale tak w skrócie :)
Ael fajnie, że wróciłaś :) z pewnością odetchnęłaś w domku po tym szpitalu:) no i dobrze, że już spokój z Twoimi chłopami :)
Fifka ja też się cieszę, że wróciłam i cieszę się bardzo, że Ty się cieszysz :)
Magdalena przykro mi z powodu Twojego faceta, tak to już z nimi jest, że zazwyczaj na wszystko patrzą inaczej niż my...
Neciuszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! przede wszystkim spokojnej ciąży :)
Matrocha ja w cyklu w którym zaciążyłam też miałam bardzo późno owulację, wydawało mi się, że to jakaś pomyłka, bo za niedługo miałam dostać @... więc pewnie i u Ciebie się przesunęła :)

dziś poszła w dół..zobacze co będzie jutro.. w sumie organizm to nie komputer i może różnie reagować.. no nic.. pozostaje czekać i dostosowywać się do zmian ;p

Neciuszka, wszystkiego najlepszego :)

A ja dziś zrobiłam karpatkę, robimy z mężem nic i jest pięknie :) Gorzej, bo policzyliśmy ile nam trzeba kasy na następny sezon budowlany i ciężko widzę wyrobienie się... Ale może akurat :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry