• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda ja jakieś dwa tygodnie temu kąpałam 3 fretki :-D to też nie lada wyzwanie... zwłaszcza dla moich rąk które powoli się goją z pazurków ;-)

Lilly a ja się cieszę że ty się cieszysz ze ja sie cieszę! :-D i myślę ze nie tylko ja, bo za każdym razem kiedy któraś z nas znika zaraz są pytania o tą osobę. Na swój sposób tęsknimy...

Neciuszka
bo w końcu zostaną dziadkami!! Moja mama niby boczyła się ze mną jak wiedziała ze się staramy ze robimy z niej bardzo młodą babcię, ale kiedy dowiedziała sie że w końcu nam się udało to bardzo się cieszyła!

Sil dacie radę.... czasem lepiej nie myśleć co będzie bo los bywa i tak przewrotny!

Ale mam zachciankę na chłodnik ze szczypiorkiem i ogórkiem!!

Aga tak mam 3 psy :-) 2 shih tzu :-) ( spokrewnieni) i amstaffa :-)

i powiem Wam,że pierwszy raz w życiu amstaff po kąpieli nie śmierdzi, ale musieliśmy użyć odzywki dla shih tzaków :-) aż chodzę i go przytulam i wącham :-p

Fifka, no niestety musimy policzyć, poplanować, bo 90 tys piechotą nie chodzi i musimy zdecydować już, jakie materiały, by choć trochę na zimie zaoszczędzić, bo materiały tańsze. No a jak zaczniemy to do dachu musimy dociągnąć, a na 90% nam braknie, więc trzeba zdecydować, kiedy kredyt, bo ja w następnym roku stracę pieniążki... W tym wypadku niestety nie da się powiedzieć, że będzie, jak będzie... To za duża kasa...

Aga tak mam 3 psy :-) 2 shih tzu :-) ( spokrewnieni) i amstaffa :-)

i powiem Wam,że pierwszy raz w życiu amstaff po kąpieli nie śmierdzi, ale musieliśmy użyć odzywki dla shih tzaków :-) aż chodzę i go przytulam i wącham :-p

Magd.a podziwiam!!!
Ja czasem mam urwanie głowy przy jednym.
Ale fakt - moja wina - rozpuściłam moja pannę, że hej :zawstydzona/y:

a ja wrocilam od rodzicow jutro do pracy... ahh ale mi sie niechce na sama mysl ;-)
wykapalam sie ;-) pazurki od świerzyłam zjadlam kolacyjke serial obejrzalam maz w pracy do 22 a do tego cos chorowity jest bo od wczoraj go glowa boli i wymiotuje...

Mój K. też jest chory. Chyba angina go złapała :-(
A o pracy nic nie mów. Jak pomyślę co mnie jutro (i w ogóle w tym tygodniu czeka) to aż mi się słabo robi...

witajcie :)
wreszcie w domu :-) pierwszy zjazd po wakacjach za mną :-D
a oto moje dzieło, które wykonałam na jednym z dzisiejszych wykładów :
2011-09-25 19.12.44.jpg :-D:-D:-D

a jak tam u Was ??

reklama
pyscek sliczna krowka ;-) a ja przedchwilka w doktora z słuchawkami sie bawilam i znalazlam miejsce gdzie dzidzia jest i uslyszalam serduszko i mam banana od ucha do ucha ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry