• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek sliczna krowka ;-) a ja przedchwilka w doktora z słuchawkami sie bawilam i znalazlam miejsce gdzie dzidzia jest i uslyszalam serduszko i mam banana od ucha do ucha ;-)

Ja też mam stetoskop już od 14 tygodnia i jeszcze nigdy nie udało mi się znaleźć serduszka.... :-(jak Ty to zrobiłaś???

Fifka jeśli mogę spytać, ile płacisz za USG 3D??? bo rozumię, że to będzie zwykłe USG bo połówkowe masz we wtorek...

no wiec szukalam po brzuszku znalazlam pod pempkiem ale musisz miec spokoj w pokoju i wsłuchac sie i przydusic lekko stetoskop ;-) i uslyszalam ten sam dzwiek co na usg z glosnikow ;-) slabiutki(ale zapierdziela z 150 na minute ) cichy ale uslyszalny ;-)ale mam banana ;-) lezałam na pleckach a wczesniej na lewym boku

8.pazdziernik wyprawiam urodzinki ;-) bo mam 9.10 ;-)

fifka stetoskop moj tata ma bo byl weterynarzem i ma do pomiaru cisnienia a tesciowa tez ma wiec pozyczylam na chwilke ;-) bo ona mierzy cisnienie starym aparatem do ktorego potrzebny jest stetoskop ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry