• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Dziewczyny.. wczoraj pokazałam swój wykres znajomej lekarce..i ona powiedziała,ze to cykl bezowulacyjny :(( Myślicie,że powinnam iść do lekarza z tym? czy lepiej zaobserwować kolejny cykl? Może takie cykle to nic dziwnego po odstawieniu hormonów?

reklama
dziurka: ale wkurza mnie to że idę prywatnie a i tak 2 tygodnie musioalm czekać ,co to za robota, płace i wymagam natychmiast ;-) a tak musiałam tyle czekać toż to skandal
a ty na kiedy masz swoje usg?

martocha: a ile już jesteś po odstawieniu hormonów?

lamia jak dobry lekarz to czasem tak jest że wala drzwiami i oknami. Ja tak miałam,że czkałam miesiąc ale to nie bedąc w ciazy.
Martocha kurcze, nie wiem co Ci poradzic. A to był gin ten znajomy?
Magda a ja myslałam że nam sie wydasz za maz:P

Lamiav-to jest trzeci cykl
Chyba pójdę prywatnie do mojego starego ginekologa jakoś w okresie tuż przed owulacją, niech zobaczy czy mam pęcherzyk i wszystko dobrze działa..i potem przyjdę po.. (chociaż terminowo po- jakby mi się nie trafiła). Pewnie przypisze mi jakieś cuda jakby co.

Ta znajoma to nie ginekolog,ale mówiła ze sama robiła wykresy przez parę lat.. jak tempka mocno spada po jednodniowym wzroscie-to właśnie oznacza cykl bezowulacyjny. Dlatego tez mnie teraz jajnik boli ;/

Ostatnia edycja:
martocha: odrazu podkreslę ze sie nie znam, ale słyszałm ze jakos 3 mc po odstawieni powinno już sie coś dziać ,a jak nie to sie idzie do gina moze da jakies leki , zbada, cos poradzi, co ci szkodzi isc na wizytę nic nie tracisz.

lamia jak dobry lekarz to czasem tak jest że wala drzwiami i oknami. Ja tak miałam,że czkałam miesiąc ale to nie bedąc w ciazy.
Martocha kurcze, nie wiem co Ci poradzic. A to był gin ten znajomy?
Magda a ja myslałam że nam sie wydasz za maz:P

Ja się tak łatwo nie wydam :-)

Martoocha zdrowa kobieta raz w roku ma bezowulacyjny cykl i nie jest to powód do niepokoju, jednak jeżeli masz kolejny cykl bez owu, to migiem do lekarza.

Witajcie kobietki kochane :)

Dziureczko leż kochana i nie sprzątaj nic. Ja zaraz się ubieram i muszę pozmywać w kuchni i w pokoju trochę ogarnąć ale nic więcej nie robię :]

Lamia czas poleci i się doczekasz :) foto potem widzimy :P

Fifka też czekam na informacje i jakieś foto :)

Matrocha
a ty idziesz do lekarza koniecznie niech sprawdzi co tam się dzieje z tą owulacją i jak coś nie halo to da ci coś co pomoże :-)
Ja mam dopiero 11 albo 13 października wizytę, doczekać się nie mogę bo jak mnie jajniki nie nawalają to się boję że coś nie tak :-D

reklama
Dobry!

Fifka ooo to ja trzymam &&&& za połówkowe:) W ogóle jak Ty się kobieto czujesz?

Magda
aaa się miałam pytać. I co, nie oświadczył się w tej restauracji?

Dziękuję ;* czuję się dobrze! Ja zawsze czuję się dobrze jak moje maleństwo jest zdrowe i bezpieczne ;-) Dzisiaj to taką ulgę czuję, czując fikołki maluszka ze szok...

Witaj Fifcia :-)

No synuś poszedł wczoraj spać, zapomniał się pożegnać a Ty już w panikę wpadasz :-) dziś się wyspał to harcuje :-)

Madziu ale jak od 2 tygodni to była zawsze norma? A wcześniej wystarczyło maluszka troszkę "opukać" i zaraz czułam choć małego kopniaczka a tu nic... teraz wiem ze nic mu nie jest, ale wczoraj myślałam ze serce wypluje...

no fifka: wiesz już na którą godzinę masz??? ja siedzę jak na szpilkach , a do południa jeszcze kupę czasu, w pracy nie będę mogła się skupić bo myśle tylko o usg.

magda.a własnie sobie patrzyłam jak wyglądają te szitsu, no i przeciez ty wstawiałas fotkę, to juz wiem. My kiedyś uratowąłysmy malutkiego amstafa z miesznego z pitbulem, podchowałyśmy go i siostry chłopak go zabrał do siebie, ale biadaczek miał wadę serac , i jakos w 4 roku swojego zycia zmarł a był taki super i ogromny

witakj skarpetka: jak tam samopoczucie ???

Połówkowe mam na 11!!!! Maż mnie zawiezie to będzie szybciutko!

Cześć Dziewczyny.. wczoraj pokazałam swój wykres znajomej lekarce..i ona powiedziała,ze to cykl bezowulacyjny :(( Myślicie,że powinnam iść do lekarza z tym? czy lepiej zaobserwować kolejny cykl? Może takie cykle to nic dziwnego po odstawieniu hormonów?

Na twoim miejscu poczekałabym i sprawdziła jeszcze jeden cykl, jeśli to się powtórzy to koniecznie idź do gina. Zrobi ci monitoring i będzie wiadomo czy pęcherzyki nie rosną, czy nie pękają i poda odpowiednie leki. Przeważnie przyczyna jest niegroźna i łatwo ją naprawić więc się nie denerwuj ;*

Aaaaa o 11 mam połówkowe!!! :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry