Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobry!
Fifka ooo to ja trzymam &&&& za połówkoweW ogóle jak Ty się kobieto czujesz?
Magda aaa się miałam pytać. I co, nie oświadczył się w tej restauracji?

lamia jak dobry lekarz to czasem tak jest że wala drzwiami i oknami. Ja tak miałam,że czkałam miesiąc ale to nie bedąc w ciazy.
Martocha kurcze, nie wiem co Ci poradzic. A to był gin ten znajomy?
Magda a ja myslałam że nam sie wydasz za maz![]()

Dobry!
Fifka ooo to ja trzymam &&&& za połówkoweW ogóle jak Ty się kobieto czujesz?
Magda aaa się miałam pytać. I co, nie oświadczył się w tej restauracji?
Witaj Fifcia :-)
No synuś poszedł wczoraj spać, zapomniał się pożegnać a Ty już w panikę wpadasz :-) dziś się wyspał to harcuje :-)
no fifka: wiesz już na którą godzinę masz??? ja siedzę jak na szpilkach , a do południa jeszcze kupę czasu, w pracy nie będę mogła się skupić bo myśle tylko o usg.
magda.a własnie sobie patrzyłam jak wyglądają te szitsu, no i przeciez ty wstawiałas fotkę, to juz wiem. My kiedyś uratowąłysmy malutkiego amstafa z miesznego z pitbulem, podchowałyśmy go i siostry chłopak go zabrał do siebie, ale biadaczek miał wadę serac , i jakos w 4 roku swojego zycia zmarł a był taki super i ogromny
witakj skarpetka: jak tam samopoczucie ???
Cześć Dziewczyny.. wczoraj pokazałam swój wykres znajomej lekarce..i ona powiedziała,ze to cykl bezowulacyjny( Myślicie,że powinnam iść do lekarza z tym? czy lepiej zaobserwować kolejny cykl? Może takie cykle to nic dziwnego po odstawieniu hormonów?