• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hello Laseczki :-)
Co nowego?
Jakies fasolki weekendowe są?

Kurcze mam jakieś dziwne kłucie w prawej pachwinie. Tak mnie dźgnie przez chwile ból promieniuje i później spokój jak by nigdy nic. Ale jak zakuje, to aż się muszę zatrzymać. Tak mam np 2-3 razy w ciągu dnia. Podobnie mi się działo wcześniej w ostatnich dniach @ i przy owulacji. Nie mam pojęcia co to za szit.

reklama
Magda ja już Ci napisałam kiedys po co za mąż wychodzic, nie ma po co bio to samo bez ślubu się ma.
A tego..jak tam Przystojniak?
Co racja to racja :-)

co do przystojniaka, żyje ma się dobrze, wieczorem zawsze coś skrobnie :-p wysłał mi zdjęcia ze ślubu :-) ogólnie fajnie jest :-) ale dobrze,że pojechał, może jak przyjedzie spotkamy się ale już bez czułości się obejdzie :-)

Magda z zonatymi to lepiej wiesz....
Fifka to się cieszę, a te nerki to mam nadzieję,że juz Ci w ogóle nie dokuczaja.
Neciuszka toż ja leże własnie. Kurna jakie ja mam okna brudne,żebys Ty to widziała
Zafasolkuję co Ci się kurcze dzieje? Może nospa? Albo kurde co....Matko ja to nie wiem co się w takich sytuacjach robi.

fifka: a to ty juz za 2 godzinki, ale ci fajnie

neciuszka: wiesz ja jak sie czuję za dobrze to tez mam obawy czy wszystko oki, sobota , niedziela miałam wspaniały humor nic mnie nie bolało, ale tak gdzieś z tyłu głowy taka myśl mi świdrowala ze jak by mnie coś tam dolegało to byłabym pewniejsza ze dzidzius jest

zafasolkuje: z tymi bólami to różnie, ja mam na dole brzucha pare razy dziennie albo jak się położ jakoś nie tak to mnie doli , i czasami tak na wysokości pępka mnie coś w sridku w brzuchu boli i nie wiem co to jest

magsa> : no zeby cie nie podkusiło, a co orsza jego na jakieś czułości bo będzie bida, czasami dla własnego bezpieczeństwa trzymać się z daleka:-)

fifka: a to ty juz za 2 godzinki, ale ci fajnie

neciuszka: wiesz ja jak sie czuję za dobrze to tez mam obawy czy wszystko oki, sobota , niedziela miałam wspaniały humor nic mnie nie bolało, ale tak gdzieś z tyłu głowy taka myśl mi świdrowala ze jak by mnie coś tam dolegało to byłabym pewniejsza ze dzidzius jest

zafasolkuje: z tymi bólami to różnie, ja mam na dole brzucha pare razy dziennie albo jak się położ jakoś nie tak to mnie doli , i czasami tak na wysokości pępka mnie coś w sridku w brzuchu boli i nie wiem co to jest

magsa> : no zeby cie nie podkusiło, a co orsza jego na jakieś czułości bo będzie bida, czasami dla własnego bezpieczeństwa trzymać się z daleka:-)

ee już mnie nie kusi, przystojny jest to fakt :-D poszalałam trochę ale warto powrócić do rzeczywistości :-)

Dzień dobry, tu taka wczesna godzina a Wy już tyle nabazgrałyście!!! :szok: ja dziś mam aktywny dzień, wstałam o 7, wypiłam ciepłe mleko i poleciałam do przedszkola odebrać mój dzienniczek praktyk bo pani miała uzupełnić mi jeszcze opinie. Potem szybkie zakupy i przed chwilą wróciłam zrobiłam sobie świeże bułeczki z masełkiem i z miodem, teraz czekam aż mały troszkę mnie skopie po dostawie energii i zaraz zabieram się za mycie okien bo aż żal na nie patrzyć!!!! :szok:

Zmonitoruje jeszcze jeden cykl- bo ten to mój pierwszy z termometrem. A do lekarza zadzwonię i się spytam co robić- nie zaszkodzi ;)
Dzięki dziewczyny za pomoc :)
Życzę Super emocji dziewczyny na USG dzisiaj !! :) (okropnie Wam zazdroszcze :)-ale oczywiście pozytywnie).

Boże Lamia... za dwie godzinki a ja jeszcze w pidżamie i bez śniadania :-D Dobrze ze mąż mnie zawiezie bo bym się nie wyrobiła... ale nie chce ze mną wchodzić nie wiem czemu... czeka na jutrzejsze 3D!

Dziureczko, już jest dobrze z nerkami. Odkąd mały sie przemieścił i jest wyżej (czuję ruchu pod samym pępkiem a nie przy pęcherzu) to już nic mnie nie boli :tak:

Madziu to fajnie, ze macie ze sobą taki sympatyczny kontakt. Tylko uważajcie zeby granicy nie przekraczać... wiesz, nie ważne czy szczęśliwie czy nie... ale jednak gość jest żonaty...

Oo Magdalena odpisałam na twoje pytanie wcześniej :* przepraszam ale nie zauważyłam wcześniej :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry