zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hello Laseczki :-)
Co nowego?
Jakies fasolki weekendowe są?
Kurcze mam jakieś dziwne kłucie w prawej pachwinie. Tak mnie dźgnie przez chwile ból promieniuje i później spokój jak by nigdy nic. Ale jak zakuje, to aż się muszę zatrzymać. Tak mam np 2-3 razy w ciągu dnia. Podobnie mi się działo wcześniej w ostatnich dniach @ i przy owulacji. Nie mam pojęcia co to za szit.
Co nowego?
Jakies fasolki weekendowe są?
Kurcze mam jakieś dziwne kłucie w prawej pachwinie. Tak mnie dźgnie przez chwile ból promieniuje i później spokój jak by nigdy nic. Ale jak zakuje, to aż się muszę zatrzymać. Tak mam np 2-3 razy w ciągu dnia. Podobnie mi się działo wcześniej w ostatnich dniach @ i przy owulacji. Nie mam pojęcia co to za szit.
wysłał mi zdjęcia ze ślubu :-) ogólnie fajnie jest :-) ale dobrze,że pojechał, może jak przyjedzie spotkamy się ale już bez czułości się obejdzie :-)
poszalałam trochę ale warto powrócić do rzeczywistości :-)
ja dziś mam aktywny dzień, wstałam o 7, wypiłam ciepłe mleko i poleciałam do przedszkola odebrać mój dzienniczek praktyk bo pani miała uzupełnić mi jeszcze opinie. Potem szybkie zakupy i przed chwilą wróciłam zrobiłam sobie świeże bułeczki z masełkiem i z miodem, teraz czekam aż mały troszkę mnie skopie po dostawie energii i zaraz zabieram się za mycie okien bo aż żal na nie patrzyć!!!!