• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku: On bardzo chce wziąść ślub ale ze względów finansowych nie mozemy czekamy do nastepnego roku do października odłozymy z jubileatu z 20lecia pracy, babrbórki, 13, i węgla nie chcemy brac kredytu na ślub

Ael: to mnie tez upoluj jakis fajny kombinezonik dla Małej . Jak możesz oczywiście :)

Usg 4 D robiłaś? Dawaj filmik :)

Iwasku: On bardzo chce wziąść ślub ale ze względów finansowych nie mozemy czekamy do nastepnego roku do października odłozymy z jubileatu z 20lecia pracy, babrbórki, 13, i węgla nie chcemy brac kredytu na ślub

No to nie masz czym się smucić:) Zaskoczy Cię jak nie będziesz się spodziewała. Nie myśl teraz o tym i już ;)

Neciuszka
a jakie chcesz spodnie? materiałowe dżinsy ,ogrodniczki?

Ostatnia edycja:
Wiesz Iwasku nie chcemy brać kredytu odsetki i to wszystko nie dziękuje a przez rok z tego co wypisałam spokojnie ok 20tys więc wole poczekac niz banku za free oddac kilka ładnych tysięcy .

Fifka: Ja bym z chęcią zjadłam zupe pomidorową :) albo zupe serowa :)

Smacznego :)
A ja włąśnie troszkę uszczuplam zapas lodów ale ciiiiii

I słusznie Mineralna.
Co do ślubu,nie wiem może jestem jakas inna bo nie mam ochoty na wielka fetę. JEżeli już to powiedziałam że wolałabym w ścisłym gronie kameralnie zjeśc obiad a znajomych zaprosić na imprezę do fajnej knajpy gdzie można się pobawić na luzie. Nie mam zamiaru spraszać ludzi których "wypada zaprosić"i takich których widziałam raz w życiu , wydać kupy pieniędzy. To ma być nasz dzień :) No ale puki co nie mój problem :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry