• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael...teraz Ci się nudzi: DAWAJ!;-)

Tel mi się ładuje bo podczas nagrywania padła bateria, więc później, teraz poluje na allegro.

Ael dawaj, dawaj!!! I filmik i poluj na kombinezon!! Bo bez sensu wydawać dużo kasy na dwa miesiące... na kwiecień - maj kupie już inny lżejszy.

Do ilu mam szukać i czy uniseks czy typowo dla chłopaka? No i rozmiar to 62, rzadko można znaleźć 64. Tobie 62 spokojnie wystarczy na końcówkę zimy.

Ael: to mnie tez upoluj jakis fajny kombinezonik dla Małej . Jak możesz oczywiście :)

Jaki rozmiar i czy typowo dla dziewczynki czy uniseks? Jaka granica pieniążkowa?

Ael a spodnie ciążowe też upolujesz? bo się w swoje nie mieszczę :]

Rozmiar i jakie mają to być czy ogólnie i do ilu maniany?

Dziewczyny dane podawajcie, jak to dacie to ja wam znajdę!

reklama
Dziurko chłopa ci nie użyczę, ale mogę postarać się zastąpić :-D

Magdalena miłego odpoczynku!! ;-) Jeju tak właśnie sobie uświadomiłam ze będziemy miały chłopaków w tym samym wieku (rocznikowo)

A no, jakbyśmy mieszkały bliżej siebie to byłoby ciekawie... ka zawsze chciałam mieć koleżankę, z którą chodziłabym w ciąży w jednym czasie a później razem byśmy chodził na spacerki z naszymi pociechami, no ale niestety...
Ostatnio w ogóle moje koleżanki jakoś mnie zawiodły... Jak moja niby "przyjaciółka" była w ciąży to ja do niej biegałam jak szalona i zawsze ze wszystkiego się z nią cieszyłam i wiem, że nie mogę za dużo wymagać bo ona ma już 3-letniego syna i swoje problemy a ja wtedy nawet nie byłam jeszcze mężatką ale ona mnie po prostu olała. Nawet jak zadzwoniłam z wiadomością, że będzie syn to przyjęła to w taki sposób jakby conajmniej chciała mi powiedzieć: "i z czego się tak cieszysz głupia".... :crazy:

Ja tu mieszkam od urodzenia!!! :-D Nie moja wina!!

Boże ale chore rozmowy w toku teraz idą.... dziewczynki 8 letnie które są modelkami... rodzice ich się wypowiadają... BOZE CHORZY LUDZIE!!! Pokazują filmik jak matka uczy swoją 4 letnią córeczkę się malować... dziecko wsadza sobie pędzelek do oka a ta się śmieje i ją chwali ze pięknie się maluje.................. CHORE!! Albo dziewczynka 8 letnia ma większą kosmetyczkę niż ja i smaruje się całą gamą kremów bo jej "skóra się starzeje" i jest na diecie bo się odchudza... a rodzice są dumni...

Miałam to oglądać ale przespałam... :-p przed chwilką się obudziłam i kręgosłup tak mnie boli, że się podnieść nie mogę...

Widzę, że wszyscy szukają kombinezonów. Hihih ja też poluje na Allegro na używany tańszy i miałam już kilka fajnych ale ja chcę biały lub e-crui żeby już do chrztu miał mój książe.
Fifka a jeszcze co do naszych książąt (bo widziałam, że też tak nazywasz) to ja już znalazłam nawet przewijak :-) 4B PRZEWIJAK KLUPŚ SAFARI 70x50cm 7 WZORÓW NOWE (1824442261) - Aukcje internetowe Allegro ten niebieski z koroną :-D

Magdalena a no szkoda... u mnie w ogóle ubogo w koleżanki-mężatki nie mówiąc już o dziewczynach z dziećmi... jakoś w takim towarzystwie się obracałam ze im jeszcze durnoty w głowie a nie rodzina... dlatego tym bardziej żałuję... a tak różnica miedzy naszymi malcami by była około miesiąca... :-(
Przewijak śliczny! Ja będe większe zakupy robiła koło listopada, po opłaceniu szkoły za rok z góry...

reklama
Która z Was pamięta jakie dzieciaczki nam się urodzą?

Nasze ciężaróweczki

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 GRATULUJEMY!!!
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Ewika zaciążona (8c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
lilydelux zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Silmiriel zaciążona (1c) Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Madziaarka zaciążona (9c) Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Dagne zaciążona (3c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Mineralnakocica zaciążona (1c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Iwasek zaciążona (8c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Claudusia ♥ mama aniołka ♥
Ma-gdalena zaciążona (5) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Fiona zaciążona (3) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!
Donia zaciążona (14c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Vanilia zaciążona (1c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!
Soglam ♥ mama aniołka ♥
Paluszek zaciążona (2c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Fifka zaciążona (11c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Lovka zaciążona (3c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!
Atan zaciążona (3c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!
K&M zaciążona (c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!
LamiaV zaciążona (3c) Lipiec 2011 GRATULUJEMY!!!
Zafasolkujęodzarazu zaciążona (2c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Magenta zaciążona (12c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Sleepyhead9996 zaciążona (1c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Krucha zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Konstantynopolitanka zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Lauraa zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
DziuraWskarpecie zaciążona (29c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Neciuszka zaciążona (3c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry