Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI OCZNICY SLUBU SPELNIENIA MARZEN ;-)witam moje kochane u mnie po staremu nowy cykl zaczety dzis nasza 2 rocznica slubu
kochane czy ktoras z was stosowala mikroskopu owulacyjnego bo zastanawiam sie nad kupnem????
ŚLICZNE ZDJECIA ;-)AeI- kochana a ja nie mam twojego nr zeby sie zapytac co tam np u Ciebie??i jak mam ci wyslac smsa??
a chcecie zobaczyc moja fasolke i serduszko??
nareszcie wrocila wczesniej z pracypoprosilam swoja szefowa o panienke do pomocy bo samej mi ciezko
staram sie wytrwac do grudnia ale coraz ciezej mi :/ szybciej sie mecze i to masakrycznie w dzien prawie caly czas spie
wiec musicie mi tez wybaczyc ze zagladam jak taka wredna baba
w sobote poszlam spac o 16 po pracy zjadlam szybko obiadek i nynki (miala byc chwilka) obudzilam sie o 00:12 poszlam sie umyc zjesc cos i dalej nynki obudzilam sie w niedziele o 11
teraz chyba tez przydala by mi sie drzemka
ale musze sie troche zmobilizowac do zrobienia obiadu od czasu jak zaszlam w ciaze zrobilam sie mega leniwa az sama siebie nie poznaje:/