• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hahaha dzieci sa niesamowite.
Jak moja szwagierka powiedziała swoim córeczkom ze jak Igorek się urodzi to babcia będzie siedziała z nim to Michalinka (2 klasa) stwierdziła ze smutkiem:ale przecież to nasza babcia! Oczywiście zadzwoniły żeby babcia przyjechała :) W sumie co się dziwić ,wychowuje je od małego. COdziennie jest u nich więc taka wiadomośc była dla nich dużym zaskoczeniem. Na szczęście ja nie chce żeby babcia spędzała więcej czasu z moim dzieckiem niż ja sama więc moga być spokojne;)

Haha dzieci w przedszkolu w ogóle mają niezłe fazy... Magdalena ja nie zapomne jak pytałam swojej podopieczniej gdzie jej mama pracuję... dialog wygladał tak:

-Zuzia gdzie twoja mama pracuję?
-w pracy...
-No dobrze... ale co robi w tej pracy?
-Pracuję....
-Kochanie ale co robi? Czesze może włoski i siedzi czy komputerze?
Nagle Zuzia się zdenerwowała i krzyczy:
-mama zarabia pieniądze bo my głodne jesteśmy!!!

Cały personel przedszkola płakał ze śmiechu....

Ostatnia edycja:
witam moje kochane u mnie po staremu nowy cykl zaczety dzis nasza 2 rocznica slubu:)
kochane czy ktoras z was stosowala mikroskopu owulacyjnego bo zastanawiam sie nad kupnem????
wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI OCZNICY SLUBU SPELNIENIA MARZEN ;-)

AeI- kochana a ja nie mam twojego nr zeby sie zapytac co tam np u Ciebie??:P i jak mam ci wyslac smsa??:-D:sorry:

a chcecie zobaczyc moja fasolke i serduszko??

nareszcie wrocila wczesniej z pracy:) poprosilam swoja szefowa o panienke do pomocy bo samej mi ciezko:) staram sie wytrwac do grudnia ale coraz ciezej mi :/ szybciej sie mecze i to masakrycznie w dzien prawie caly czas spie:p wiec musicie mi tez wybaczyc ze zagladam jak taka wredna baba:P w sobote poszlam spac o 16 po pracy zjadlam szybko obiadek i nynki (miala byc chwilka) obudzilam sie o 00:12 poszlam sie umyc zjesc cos i dalej nynki obudzilam sie w niedziele o 11:P teraz chyba tez przydala by mi sie drzemka:P ale musze sie troche zmobilizowac do zrobienia obiadu od czasu jak zaszlam w ciaze zrobilam sie mega leniwa az sama siebie nie poznaje:/
ŚLICZNE ZDJECIA ;-)

AEL MI znalazla z zyrafka za 25 zl ;-) kombinezonik ;-) taki :Zobacz załącznik 393867

a ja dzis dostalam przesylke z opaska śliczna ;-) dziekuje ;-) Mijenka ;-) zato masz pelno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a i dla sun ~i reszty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja dzis sie nie ruszam po pracy leze w wyrku i nikt mnie z niego nie wyciagnie ;-) plecy mnie bola.. ale nie bede jeczec bo ael sie pogniewa ze ja dzis nadal taka maruda ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki. Ja dopiero teraz do Was dołaczam bo cały dzien na raty ogarniałam chatke z przerwami na odpoczynek bo tak naprawde musze duzo odpoczywac.
Jutro mam wizyte u gina ciekawe co mi powie na te skurzcze,moj M cos czuje ze zostane juz zwolnioda z pracy do rozwiazania bo beda sie bac mnie puscic do pracy ze wzgledu na skurcze a ja lubie pracowac i wolałam bym jeszcze pochodzic do pracy.....
Dzis zrobiłam kapusniaczek bo tak mnie wzioła ochota ze ahhh mmmm.

Dzis zaczynam 6 miesiac ciazy blizej niz dalej

ma_gdalena zapraszam Cie do styczniowek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry