• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hey dziewczyny . Byłam dziś u ginekologa. DAł mi skierowanie na USG i prolaktynę.. I pytanko moje jest takie :czy na badanie prolaktyny musze być na czczo?? bo się nie spytałam.. Gapa ze mnie. I tylko pobierana jest krew tak?

reklama
Fiona,
ja zawsze powtarzam, że dziewczynka w rzeczach dla chłopca bedzie i tak wyglądać lepiej niż chłopiec w rzeczach dla dziewczynki :P

Fifka, kochana - jak tam USG Twoje?

Ostatnia edycja:
Aga świete słowa z tym chłopcem i dziewczynką :-D Usg dobrze, wyszło ze na 100% będe mieć chłopaka, widziałam piękne przyrodzenie :tak: no ale maluszek jest troszke mały... jutro idę na 3d więc będe wiedzieć coś więcej, czy to wina ze jest młodszy, chudziutki, czy po prostu taka jego uroda ;-)

Filona nie martw się ja też mam rzeczy dla chłopaka choć starałam się kupować uniwersalnie :-)

Iwasku ja też widziałam ze wszędzie pełno dziewczyn! U mojej mamy w pracy wszytskie koleżanki mają wnuczki a ona jedna będzie miała wnuka... a tam jest z 20 babek...

Spadam naleśniki robić!

Ostatnia edycja:
haha muszę uważać co mówię ;P poczekam.... :)

Muhahaha! Teraz to niecnie wykorzystam muhahahaha!!!! ]:->

hey dziewczyny . Byłam dziś u ginekologa. DAł mi skierowanie na USG i prolaktynę.. I pytanko moje jest takie :czy na badanie prolaktyny musze być na czczo?? bo się nie spytałam.. Gapa ze mnie. I tylko pobierana jest krew tak?

Na czczo, wyspana, nie zdenerwowana i tylko krew pobierają.

reklama
Iwasek, nie zazdroszczę. Nie wiem dlaczego ale nie lubię jogurtów naturalnych.
Ja do niedawna żyłam na samych słodyczach.
Ale jak rozpoczęliśmy staranka to zaczęłam jeść w miarę normalnie (choć słodycze nadal kocham, a bez cukru po prostu nie żyję).

Iwasek w jakiej dzielnicy mieszkasz? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry