• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny, a ja jestem po wizycie u dżina. I co? I dostałam kolejne opakowania luteiny :wściekła/y:
Jednak wywalczyłam, że nie jest to lutka podjęzykowa. Powiedziałam, że tej nie chcę za nic w świecie.
Mam ją brać od 16 dc przez 10 dni, potem przerwa. I tak przez 2 kolejne cykle. Potem powinno się samo unormować.

A jak nie to powrót do dżina. Ale badał mnie i powiedział, że wszystko jest ok.
Więc może w końcu się uda?? :-D:-D:-D

P.S. Tylko nie dopytałam czy mam brać lutkę jak uda się zajść... :-(Nie pomyślałam... :eek:
I muszę iść jeszcze raz i się dopytać...

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasek wpisuj chłopaka dla Fiony!!

Fiona
ja dzisiaj też potwierdziłam że będe miałą chłopaka! Gang "bujaczy" się powiększa!

Aga luteinę na pewno musisz brać w razie ciaży. To jest lek na jej podtrzymanie więc na pewno. Jeszcze nie spotkałąm się z przypadkiem ze gin kazał odstawić luteinę czy dupka po zajściu jak wcześniej była potrzebna

Juz zapisana :) No i chłopaczków mamy więcej:)Ale i tak równo dzielą nam te maluszki:-) A wszędzie gdzie się nie zetknę z pokakulką to będą dziewczynki.
Co do luteiny to ja tak dowcipnie brałam rano i wieczorem do końca pierwszego trymestru

Fifka, tak myślę. Ale gapa jestem i się nie zapytałam :zawstydzona/y:
Już się zapisałam do mojego dżina na kolejny wtorek i wszystko z nim sobie ustalę...
Bo ten, u którego teraz byłam to nie mój lekarz. Mój był nieobecny, więc musiałam iść do innego.

Iwasek wpisuj chłopaka dla Fiony!!

Fiona
ja dzisiaj też potwierdziłam że będe miałą chłopaka! Gang "bujaczy" się powiększa!

Aga luteinę na pewno musisz brać w razie ciaży. To jest lek na jej podtrzymanie więc na pewno. Jeszcze nie spotkałąm się z przypadkiem ze gin kazał odstawić luteinę czy dupka po zajściu jak wcześniej była potrzebna

W 32 tyg mam kolejne usg zeby sie nie okazało ze bedzie dziewczynka bo mam juz przygotowane kilka rzeczy dla chłopca:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry