• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav ja na szczęście nie mam problemu z teściową bo to jest totalne bezguście i ona nic mojego nie skrytykuje, bo się boi. Tyle, ze ona nie potrafi się z nami niczym cieszyć bo przesiąknęła Niemcami i mam wrażenie, ze jak by mogła to by tu nie wracała wcale - a ja bym się nie pogniewała i mój Małzyk zresztą też.

reklama
Ja mam kotlety z wczoraj i nie zamierzam się wcale wysilać dziś. Czekam mój będzie miał przerwę zaraz i pewnie napisze jak się czuję to mu powiem i niech sobie dalej myśli do wieczora zobaczymy co wymyśli.

Mój taki nie jest na co dzień, bo teściowa dziwna jest owszem często. Ten weekend wogóle do d... był bo zaczęło się od soboty jak była awantura o to że o 14 jak siedzę z mamą moją bo przyjechała i byliśmy umówieni na jedzenie dzwoni że on na 15 na pogrzeb chce iść o czym nie raczył dzień wcześniej poinformować. I z pracy pojechał do domu a mnie zostawił bo się rozłączyłam i kazałam wypchać. Odwiozła mnie mama z bratem ciotecznym i okazało się że teść nie poszedł na pogrzeb ale grzeczny synuś pojechał bo przecież mamusia na piechotę nie pójdzie. I tak caly weekend się już potoczył. Moim czasem wstrząsnąć trzeba i ja to zrobię.

Witajcie :) nie posiedzę dziś z Wami, bo katar mi cieknie strumieniem.

Usg dopochwowe robi się z reguły do 12 tygodnia i nic na to nie poradzicie, czasem dłużej. A koło 12 tyogdnia robi się genetyczne, ale ja np musiałam się umawiać osobno, bo mój lekarz nie robi i to z dużym wyprzedzeniem musiałam się umówić.

Ja serducho słyszałam zaraz po 6 tygodniu i potem już regularnie, ale to chyba zależy od sprzętu na pewno, ale od lekarza też

Kwiatuszku skarbie wszystkiego naj naj i kolejnych wspaniałych wspólnych lat !!! oraz szybkiego zafasolkowania i fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~
Co do mikroskopu ja się nie znam bo się obeszło bez takich :)

Właśnie wykończyłam prażynki cebulowe nad czym ubolewam, ale mam śledzie z suszonymi pomidorami :D

kwiatuszek : ja nie stosowałam,
no wiszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu oby wam sie dobrze i w szczęśiu zyło z przyszłym potomstwem :-)

sil: ja ja kdzisiaj pójdę prywatnie to moze cos sie doweim ,bo u mnie w mieście jak nie placisz to nic nie wiesz

reklama
Hej dziewczyny :) trochę dawno mnie tu nie było ;/ Też macie problem z Babyboom? strasznie długo się strony ładują i z błędami ;/

Neciuszka: Dziewczyny mają rację: OLEWAJ! Ciesz się maleństwem a nie przejmuj :)

Zafasolkuję: może rozbij mięso tak jak na kotlety, spanieruj, na to połóż podsmażone pokrojone drobno pieczarki i cebulkę, cieniutkie plasterki mozarelli na to? Ziemniaczki z koperkiem i pycha :D

Lamia: Ja dzisiaj jadę na łatwiznę i robię zwykłe naleśniki. :sorry:

Kwiatuszeq: Ja stosowałam, Rafał (mąż) kupił mi Afrodytę. Udało mi się potem szybko zajść :) generalnie fajna sprawa z tego mikroskopu, bardziej komfortowe niż na mocz. No i przede wszystkim wielokrotnego użytku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry