• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

laura taki mam plan zaraz ide pozmywać i będę leżeć i pachnić, mam od mamusi książkę i gazetki do poczytania. Zrobię sobie ziemniaki z koperkiem do kotleta i kapuche kiszoną :D mniaaaam

reklama
laura: amy dzisiaj jednak na miasto idziemy, bo nie mamy pomysłu a i ja po prac chce szybko zjesc kąpiel, usg i od razu na szkolenie także po 19 tej bede w domu, mąz nadprogramowo dzisiaj do prac yjechac wiec tez nic nie upichci.
A ty jak się czujesz juz prawie 6 tydzien ?

dano: a co dobrego wcinałas? ?i jak dzidziuś fajny?

Ja jadłam w piątek pierwszy raz od dawna, i choć uwielbiam to nie smakowały mi tak jak dawniej, ale jak nie wiem co zjeść to się przydadzą. Te z suszonymi pomidorami dla mnie wymiatają. Idę do kuchni sprzątnąć i pomyśleć czego mi na sobotę brakuje i co ugotuję na zlot :)

Lamiav a dużo pysznych rzeczy:-) Dobre mięsko, ciacha, torta czekoladowego. Potem była kolacja: sałatki, koryto, pyszne pieczone ziemniaczki. Same dobre rzeczy.
Dzidziuś, juz nie taki mały:-), fajniutki. Właściwie fajniutka. To chrześnica mojego męża. Trzecia z tego rocznika. Mąż caly dzień się nią zajmował. Nabierał praktyki. :-) Normalnie to jest fantastyczny widok:-) Mąż mój ma świetne podejście do dzieci. Nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło

A ja nie robię dzisiaj obiadu. Szwagierka sprezentowała nam wynosik z wczoraj. Mąż przeszczęśliwy: dzisiaj na obiad odgrzewane golonko i zasmażana kapusta. Ja tego nie zjem, wykombinuje cos na szybko przed szkołą.:-)

reklama
danao: o taką golone z musztardą to ja bym zjadła , juz czuje zapaszek :)), jz juz odliczam godziny do usg,
Ciekawe jak tam fifka, bo juz chyba po .
Fajnie ze mąż dobrze z dziecmi sobie radzi to cię poźniej w przyszłości będzie odciążał od waszego dzidziusia, - oby wam jak najszybciej sie udało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry