• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka właśnie zauważyłam :) Powiedz mi gdzie jest Ćmisk? Jakbyś była z okolic Kalisza może byśmy razem rodziły :-D:-D a wlasnie jak tam objawy?

Lamia: W piątek musiałam zostać w domu, bo strasznie się czułam, mdłości i non stop albo płakałam albo się śmiałam. Oprócz tego straszna ospałość i...niepohamowany głód!! :-) a Ty jak tam?

P.S kurczę mam straszną ochotę na Mc Donalda

reklama
Lamia: ja hmmm w sumie nie gotuje bo mam wczorajszy gulasz jednie ziemniaki dorobie :)

A w sumie to ja będe jadła rosół nie przepadam za mięsem :)

laura: ja napoczątku to też miałam straszne uczucie głodu, jakbym nic nie jadła tak mnie ssało, mdłosci id kąd biorę prenatal clasi ustapiłu. Ale od paru dni jak jem niektóre rzeczy to jakoś sie dziwie czuję, więc nie wiem czy to juz dzidzuś krzyczy ze nie chce tego i tego :))

witam, Dziewczyny ratujcie ... mąż mi dziś przyniósł dwie reklamówki opieniek (opieńków) co mogę z nich zrobić ?? jak do słoika to czym zalać ?? proszę o pomoc.. u mnie zawsze to babcia się w to bawiła :-(

Pyscek: wiesz mam taki sam problem bo wczoraj zachciało mi sie do lasu iść przejść pochodzic z moim i psem :) i trafilismy na plantacje opienków i sama zaraz będę musiała w necie poszukać :)

Kwiatuszek: uwielbiam kalafior jeszcze taki przysmażony :)

Kobitki jak myslicie zrobi mi gin w piątek usg ostatnie usg miałam 4 sierpnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Ja już po badaniu!! ale na początku wszystkiego dobrego Kwiatuszku z okazji II rocznicy :* !!

Co do badania to..... Potwierdził się chłopiec! Główki nie chciał pokazać, ale jajeczka pięknie.... gin odwróciła monitor w moją stronę i zapytała co widzę! A tam.... piękny siusiak z jajeczkami!!

No ale teraz mniej optymistycznie... mały jest... za mały :zawstydzona/y: I dzisiaj nic nie wyszło z połówkowego Usg... mam następne za dwa tygodnie... mały schował główkę mierzy moją kość łonową i mało co było widać... Nie ma podejrzenia niedorozwojów czy coś bo bo malutki jest proporcjonalny i każdy organ rośnie w takim samym tempie. Najprawdopodobniej jest młodszy (wychodzi ze zaczynam 20 tydzień) albo po prostu mniejszy... Bo ja dopiero mam swoje pierwsze 2 kg na plusie.

W tej sytuacji najprawdopodobniej nici z jutrzejszego Usg 3D... mam koło 15 zadzwonić do tej drugiej gin i powiedzieć jej o tym, ze dziecko jest mniejsze i ona wtedy zadecyduję, czy jednak robimy je jutro czy poczekamy ten tydzień czy dwa... Bo jak mały ułoży się tak jak dzisiaj z głową miedzy kością łonowa to guzik z widoków... a jako że jest mniejszy to też wiele rzeczy może nam umknąć... - ale przyznam ze smutno mi z tego powodu bo strasznie się napaliłam... :-(

Ogólnie smutno mi po tym Usg... bo niby nic złego się nie dzieję, ale jednak w głowie kłębią się myśli, pojawiają wątpliwości i strach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry