• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

matko nie strasz mineralna. Kuxwa jaka ja sierota jestem to głowa mała. Jak nie ręka to palec to doopa no niech to
Nie chce cie straszyć ale takie sa realia jak masz pod paznokciem ciemny kolor to znaczy że zebrała sie tam krew.
A powiedz mi test zrobiłaś już po spodziewanym terminie @ ????
Robiłam po i to sporo bo w dzień @ robiłam i była jedna kreska i wtedy se darowałam chodz był to jeden cykl ale za kilka dni tak bolały piersi że 18 kwietnia powtózyłam i były dwie kreski

Fifka: A ten sąd to mnie drazni mam go wystarczająco duzo w życiu ;(

Ostatnio wypaliłam do mego że mógł by mnie uszczęsliwic bo widział że przybita chodizłam i on do mnie co mi jest ? itd.
Ale nie chce mu mówic bo to wtedy nie to samo.Bo jak chciał ostatnio mnie uszczęśliwić to kupił mi psa takiego jakiego zawsze pragnęłam

A chodzi o zaręcyzny

reklama
Sun kochana trzymam &&&&&&&&& i masz skarbeńku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ale proszę cie nie rób mojego błędu i zrób test po terminie @

Sun kochana trzymam &&&&&&&&& i masz skarbeńku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ale proszę cie nie rób mojego błędu i zrób test po terminie @

Dziękuje za fluidki :-) Ja się nie nastawiam na to, że to ciąża... bo mało się w tym m-c kochałam z mężem, ale tak jak mnie teraz bolą (.)(.) to nigdy mnie tak nie bolały, ale to może być wynikiem czegoś innego, a nie ciąży, tak więc nie robię sobie nadzieji...
Do @ zostało jeszcze 6 dni, tak więc spokojnie czekam...

Ostatnia edycja:
Mineralna młodziutka jesteś dlatego tak CI zależy na tych zaręczynach i ślubie zapewne.Ciesz się byciem razem a nie się sama zatruwasz. Po co. Dla mnie to mało istotne i to raczej moje szczęście o tym wspomina nie ja. Nie jest to priorytet,najważniejsze że jest nam ze sobą dobrze:)
Sun oby~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~to była fasolinka ;)

Mineralna rozumiem ze chcesz zeby ci się oświadczył skoro ma już rozwód? Iwasek dobrze mówi... nic na siłę... to zbot delikatna sprawa... a uwierz mi ze czasem jednak lepiej żyć bez ślubu zamiast popełniać głupie błędy...

Sun fluidki i ode mnie!!

~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Iwasku: Dla mnie to bardzo ważne, nie uważam że się zatruwam sama.

Fifka: dlatego nic mu nie mówie o co chodzi bo nie chce by zrobił to po to by mnie uszczęśliwić :)

Ja mam takie wieczory depresyjne pełne płaczu...nie mam pojęcia skąd to się bierze

Mam problem musze kupić kombinezon dla małej ale tak żeby w grudniu styczniu lutym był dobry więc nie wiem jaki rozmiar kupić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tylko przytoczyłam to co napisałaś:"chodziłam przybita" i dlaczego stąd moja wypowiedz. Mineralna facet dopiero co się rozwiódł ,uwierz mi że nie myśli teraz o kolejnym ślubie. Poczekaj jak ochłonie ,to tylko facet:)

Mineralna bo masz swoje problemy... tu stres bo rozwód faceta... a to sprawa o wcześniejsze bicia a tu ciąża... a tu marzenia o ślubie... nie dziwie ci się... ale uszka do góry! Na pewno się wszytko ułoży! Zawsze tak jest ze więcej tych stresów niż faktycznego problemu. Wszystko się zawsze jakos rozwiązuję :*

ja musze kupic kombinezon na luty marzec... i poluję na rozmiar 64.

reklama
Dziękuje za fluidki :-) Ja się nie nastawiam na to, że to ciąża... bo mało się w tym m-c kochałam z mężem, ale tak jak mnie teraz bolą (.)(.) to nigdy mnie tak nie bolały, ale to może być wynikiem czegoś innego, a nie ciąży, tak więc nie robię sobie nadzieji...
Do @ zostało jeszcze 6 dni, tak więc spokojnie czekam...

Kobito tydzień masz do @. Tutaj jest któraś która tak skąpiła w łóżku małżowi i zaszła ładnie w ciążę, więc Ty też możesz. Na razie zapomnij o ewentualnym testowaniu i zajmij czymś głowę :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak mi się wieczorem znudzi to pokażę wam dzisiejszy film jak młody wypycha dupkę przy akompaniamencie bicia jego serducha z ktg :-D

Fifka upolować Ci kombinezon? Atankowi już dałam propozycje i kupiła chyba za 5 zł pomarańczowy kombinezon z żyrafką :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry