• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziurko chłopa ci nie użyczę, ale mogę postarać się zastąpić :-D

Magdalena miłego odpoczynku!! ;-) Jeju tak właśnie sobie uświadomiłam ze będziemy miały chłopaków w tym samym wieku (rocznikowo)

Heh weszłam w sumie na chwilę pożegnać się :) tak was czytam i widzę imionka :) Ja już mam wybrane :) umówiliśmy się, że ja wybieram dla dziewczynki a Rafał dla chłopca. Dziewczynka VIOLETA chłopak BARTEK, czyli jedno z waszych wymienianych :)

Aaa... heh... no z tym to ciężko będzie... komputer naprawię ale do prądu się wole nie dotykać (choć niby córka elektryka..)

Aaaa Laura!! Wioletta (Tak jak twoja Violeta tylko inaczej pisane) to moja mama a Bartek to mój brat!! :-D U mnie imię dla chłopca było jednogłośne... Konrad i spokój... z dziewczynka to było tyle rozmów że szok... no ale ostatecznie miała być Kinga...

Ostatnia edycja:
Ja tu mieszkam od urodzenia!!! :-D Nie moja wina!!

Boże ale chore rozmowy w toku teraz idą.... dziewczynki 8 letnie które są modelkami... rodzice ich się wypowiadają... BOZE CHORZY LUDZIE!!! Pokazują filmik jak matka uczy swoją 4 letnią córeczkę się malować... dziecko wsadza sobie pędzelek do oka a ta się śmieje i ją chwali ze pięknie się maluje.................. CHORE!! Albo dziewczynka 8 letnia ma większą kosmetyczkę niż ja i smaruje się całą gamą kremów bo jej "skóra się starzeje" i jest na diecie bo się odchudza... a rodzice są dumni...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry