• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzwoniłam właśnie do tej ginekolog i jutro jednak będę miała 3D! Powiedziała ze ma dobry aparat i na pewno coś będzie widać, poza tym powiedziała że jutro zważymy i zmierzymy maluszka i wszystko będzie jasne. Heh... normalnie kamień z serca....

reklama
Fifka no to super!!! <przytul> na pewno troszkę się uspokoisz ;-) a co do imienia do na 80% Oliwier, a wy????

Ah no tak!! Konrad!!! :-D zapomniałam... a jesteście już przekonani do tego imienia na 100%??

Ostatnia edycja:
Iwasku moj juz dobrze teraz sie troszczy o mnie i wogole jest kochany chociaz czasem zalezie mi za skore i troche pokrzycze na niego ale nie lubie jak mnie podszczypuje albo 10 razy o cos go prosze a na koncu i tak robie to sama faceci:/ ale tak to jest kochany czuly i uwielbiam jak wieczorem idzimy spac albo ja sie przebudze jak on kladzie sie do lozka i tak glaska brzuszek albo tuli sie do niego i mizia :* miodzio
fifka no to sie ciesze ze ci sie udalo zapisac na to usg 3D w koncu sie uspokoisz

Ostatnia edycja:
Dziękuje Iwasku za dobrze słowa! ;* Ja schudłam ale wyniki mam dobre i ostatnio miałam robione żelazo, magnez itp i wszytko mam w normie więc dobrze się teraz odżywiam, zresztą powoli nabieram wagi więc mam nadzieję ze już będzie dobrze. Nudności i wymioty miałam prawie do 12 tygodnia ciąży a później rozciągałam żołądek po tak długim niejedzeniu... Dopiero teraz jest lepiej... No ale nie ma co na razie przeżywać! Jutro wszystkiego się dowiem :-)

Magdalena nawet nie wiesz jak sie cieszę na te badanie jutro! A ja imię już w suwaczku mam! Na 100% będzie Konradek :tak: Mi jeszcze podoba się Hubert albo Kornel ale mężowi nie. Za to obojgu podoba sie nam Konrad i się juz przyzwyczailiśmy do tego imienia! Choć aż mam dreszcze jak słyszę zdobienie Kondzio....

Ostatnia edycja:
Mi się jeszcze ostatnio po praktykach w przedszkolu spodobało Marcel albo Bartek... i już zgłupiałam :-)

Hahahahaha Kondzio! No faktycznie dziwnie brzmi... ale mnie też się nie podoba skrót Oliwiera - Oli, ja bardziej myślałam o zdrobnieniu Olek

Ostatnia edycja:
Bartek to mój brat rodzony! :-D Bardzo fajny chłopak i ładne imię! Marcel też ładnie, ja nie znam żadnego dziecka o tym imieniu. Ale powiem ci że mi najbardziej z Twoich propozycji podoba się Oliwier!

No i prawdopodobnie tak zostanie :-) bo to ustaliliśmy razem z mężem a te dwa następne tak jak pisałam wcześniej ubzdurałam sobie bo w grupie w przedszkolu był Marcel i był kochanym dzieckiem a Bartek to same dzieci mi podrzuciły na myśl jak usłyszały, że mam w brzuszku dzidziusia :-D

U nas Konrad bo...hm... Teściowa pilnuje świetnego chłopczyka (jest nianią) który ma na imię Kordian... ładnie ale strasznie trudne... i tak od tego imienia wymyślił nam się Konrad. Później czytałam znaczenie tego imienia i cechy które są przypisywane temu imieniu i się wręcz w nim zakochałam! Bo Konrad to delikatna i artystyczna dusza... jak ja :-D i nie to ze ja w to wierzę, ale jakiś sentyment poczułam do tego znaczenia.

reklama
Ja też zawsze czytam znaczenia imion :-) chociaż mój mąż uważa, że to bzdura ale mi się wydaje, że jednak co nieco prawdy w tym jest... :-p
uciekam się na chwilkę położyć bo strasznie zmęczona jestem! Zajrzę pewnie wieczorkiem! Miłego popołudnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry