• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Musiałam po zmywać bo nawet łyżeczki do herbaty czystej nie miałam, najchętniej bym to wszystko zostawiła specjalnie.

Laura no szkoda, najbliżej mnie to dziurka jest tylko ale też kawałek.

magenta pokaż pokaż :) ja idę dopiero za dwa tygodnie na wizytę.

reklama
neciuszka: trzeba było nie myś i zamieszać widelcem :))

magnat: dawaj fote :-D

ma_gdaklena: aleś się wzięła za robotę, jak masz takiegio powera to zapraszam do mnie, bo ja leń jakich mało się zrobiłam :-)

Lauraa ja na początku jak się starałam marzyłam o dziewczynce, ale jak zaszłam wiedziałam ze to jest chłopiec... nie wiem czemu po prostu wiedziałam! I nie przejmowałam do głowy innej opcji no i się potwierdziło!

Magdalena no właśnie tu będę płaciła za te Usg dlatego nie wiem czy mi w ogóle pozwoli przyjść... bo to nie jest moja gin prowadząca i jak nic nie zobaczymy to co? Kasy nie weźmie? Nie wiem... pogadam z nią... ze bym chciała znać jej opinię i bardzo mi na tym zależy i ze w razie czego przyjdę na te 3D też innym razem... - mąż tak się zmartwił moim zmartwieniem ze jest gotów za dwa badania zapłacić... Za jakieś półtora godziny będę do niej dzwonić wtedy rozjaśni mi sytuację!
A co do chłopczyka nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Niby przy starankach marzyła mi sie dziewczynka... ale terz tak zakochałam się w wizji małego kawalera ze szok! :-D

Dziękuje wam kochane za miłe słowa i przepraszam za takie marudzenie... ten spokój maluszka dodatkowo mnie jakoś w przygnębiający nastrój wprowadza...

Magenta dawaj Foteczkę!!

DSC00289.jpgDSC00290.jpg

A o to moje male cacuszko:) hehe nie wiem czy dobrze widac bedzie bo to zdjecie z telefonu bo nie moge znalesc kabelka od aparatu:/ to pierwsze to fasolka 26,6 mm i drugie serduszko 10,1mm:)

hehe nie macie pojecia jak sie poplakalam jak pani ginio mi pokazala bijace serduszko i tego malego szkraba:) tyle oczekiwan staran i nagle jest w moim brzuszku:)

Neciuszka jeszcze chwile i tez zobaczysz swojego szkraba:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry