magenta :)
Fanka BB :)
hehe moja kolezanka mowi ze jej maluszek na 8 tydzien mial 13,3 mm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też muszę najpierw wszystko zrobić a później odpocząc ale Ty powinnaś się naprawdę oszczedzać. Nic Ci nie ucieknie. Faktycznie cięzko przechodzisz tą ciążę. Ja mam o wiele łatwiej a już mi się plecy dają we znaki i ból brzucha przy przekręcaniu. Trzymaj się kochana,jeszcze troszkę:*Lauraa ja na początku jak się starałam marzyłam o dziewczynce, ale jak zaszłam wiedziałam ze to jest chłopiec... nie wiem czemu po prostu wiedziałam! I nie przejmowałam do głowy innej opcji no i się potwierdziło!
Magdalena no właśnie tu będę płaciła za te Usg dlatego nie wiem czy mi w ogóle pozwoli przyjść... bo to nie jest moja gin prowadząca i jak nic nie zobaczymy to co? Kasy nie weźmie? Nie wiem... pogadam z nią... ze bym chciała znać jej opinię i bardzo mi na tym zależy i ze w razie czego przyjdę na te 3D też innym razem... - mąż tak się zmartwił moim zmartwieniem ze jest gotów za dwa badania zapłacić... Za jakieś półtora godziny będę do niej dzwonić wtedy rozjaśni mi sytuację!
A co do chłopczyka nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Niby przy starankach marzyła mi sie dziewczynka... ale terz tak zakochałam się w wizji małego kawalera ze szok!
Dziękuje wam kochane za miłe słowa i przepraszam za takie marudzenie... ten spokój maluszka dodatkowo mnie jakoś w przygnębiający nastrój wprowadza...
Magenta dawaj Foteczkę!!

spokojnie kochana, poki lekarz powiedzial ze wszystko jest ok to tak jest. jezeli cie to uspokoi to zadzwon do innego lekarza i skonsultuj sie. ja niestety nie jestem w temacie usg polowkowego, ale glaszcze brzuszek na poprawe humoru! buziaki ;*:-)Witam!
Ja już po badaniu!! ale na początku wszystkiego dobrego Kwiatuszku z okazji II rocznicy :* !!
Co do badania to..... Potwierdził się chłopiec! Główki nie chciał pokazać, ale jajeczka pięknie.... gin odwróciła monitor w moją stronę i zapytała co widzę! A tam.... piękny siusiak z jajeczkami!!
No ale teraz mniej optymistycznie... mały jest... za małyI dzisiaj nic nie wyszło z połówkowego Usg... mam następne za dwa tygodnie... mały schował główkę mierzy moją kość łonową i mało co było widać... Nie ma podejrzenia niedorozwojów czy coś bo bo malutki jest proporcjonalny i każdy organ rośnie w takim samym tempie. Najprawdopodobniej jest młodszy (wychodzi ze zaczynam 20 tydzień) albo po prostu mniejszy... Bo ja dopiero mam swoje pierwsze 2 kg na plusie.
W tej sytuacji najprawdopodobniej nici z jutrzejszego Usg 3D... mam koło 15 zadzwonić do tej drugiej gin i powiedzieć jej o tym, ze dziecko jest mniejsze i ona wtedy zadecyduję, czy jednak robimy je jutro czy poczekamy ten tydzień czy dwa... Bo jak mały ułoży się tak jak dzisiaj z głową miedzy kością łonowa to guzik z widoków... a jako że jest mniejszy to też wiele rzeczy może nam umknąć... - ale przyznam ze smutno mi z tego powodu bo strasznie się napaliłam... :-(
Ogólnie smutno mi po tym Usg... bo niby nic złego się nie dzieję, ale jednak w głowie kłębią się myśli, pojawiają wątpliwości i strach...
cudo! oj jak ja czekam na takie cos:-) poprosze w takim razie o piekne fluidki, bo moze sen sie spelni:-)Zobacz załącznik 393766Zobacz załącznik 393767
A o to moje male cacuszkohehe nie wiem czy dobrze widac bedzie bo to zdjecie z telefonu bo nie moge znalesc kabelka od aparatu:/ to pierwsze to fasolka 26,6 mm i drugie serduszko 10,1mm
![]()