• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny :)
ja weszłam tylko na chwilę zobaczyć co u Fifki, bo zaraz ruszamy na szkołę rodzenia :)
Fifka, super, że się kawaler potwierdził :) pewnie jesteście szczęśliwi :) a tym, że malutki to się nie przejmuj! na tym etapie ciąży dzieciaczki na prawdę potrafią być już tak różne, że szok :) a Ty drobna kobitka więc i drobny synek :) ale spokojnie, jak ruszy to się sama zdziwisz jaki się chłop z niego urodzi :D

A co do rozmów w toku to też fragment oglądałam... chore... niespełnione marzenia mamusiek....

reklama
O mineralna widzę ze oglądasz... mi się nóż w kieszeni otwiera dosłownie... SZOK! Biedna dzieci... ich psychika od maleńkości będzie poszarpana...

Lilly Dziękuję za miłe słowa! Jesteśmy bardzo szczęśliwi choć to nie znaczy ze dziewczynka byłaby nie chciana. Ale maż dumny jak paw chodzi!! A z tą wagą to jutro idę na konsultację do innego lekarza jeszcze więc wszystkiego się dowiem. Ale też mam taką nadzieję ze wszystko z malutkim jest w porządku. Najważniejsze ze malutki się rusza, to dodaje mi bardzo dużo otuchy!

Dziurko ja też tego nie oglądam... ostatnio dwa razy złapałam go latajac po kanałach... wiesz siedzę sama w domu to z nudów oglądam takie głupoty... ale to nie tak ze na to czekałam...

Cześć dziewczyny...

Od kilku dni tak mnie bolą (.)(.), że nie pytajcie... Oczywiście nie nastawiam się, że to dzidzia... ale nigdy mnie aż tak długo i tak mocno nie bolały.... hmmm czas pokaże...

Oczywiście że oglądam :)
U mnie to rytuał 14:45 Trudne sprawy
potem Rozmowy w toku, potem o 17 dlaczego ja póxniej pierwsza miłośc i po pierwszej miłości o 19 dlaczego ja i w tygodniu o 20 czyli zaraz po dlaczego ja na wspólnej :)

Jak nie mam co robić.
Całymi dniami sie lenie więc co mam robić

Sun: wiesz mnie bardzo bolały i dlatego jak kilka dni bolały zrobiłam test i 2 kreski odrazu ubrałam sie auto i labolatorium na bete.

Uuuu...współczuje ja rok temu to samo miałam i wiesz nie zrywałam ale za miesiac sama zauwazyłam że nowy odrasta i powoli po cm odcinałam masakra....

reklama
Sun powodzenia w takim razie!! Trzymam mocno kciuki za ciebie! ;*

Mineralna
u mnie zawsze był taki wytuał rozmowy w toku, sędzie Anna Maria wesołowska/Sad rodzinny, detektywi, Brzydula (teraz prostu w serce ale już nie tak regularnie oglądam) i później coś tam jeszcze było... I chyba wrócę do tego rytuału bo się nudzę jak diabli...

Dziureczko ja w tamtym roku spadłam ze schodów i uderzyłam się we wskazujący palec w prawej dłoni ... niby nic takiego ale też paznokieć mi schodził... oj nic przyjemnego :zawstydzona/y: Ale jak zszedł do ładnie odrośl i ładnie wygląda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry