dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Kurde dziewczyny, co te chłopaki wyprawiają! normalnie tylko czekać aż mój podpadnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nigdy nie lubilam ogorkowej a w ciazy mi smakuje odziwo ;-) le ulubionqa owocvowa z czeresni nie wchodzi mi w ciazy...Nalaa to jak zajdziesz to powiedz jak się sprawy maja. Powiedz, ze jesteś w ciąży i dostałaś plamień, mina dramatyczna krzyż na plecy i powinni Cie przyjąć ;-)
Ja w ogóle ogórkowej nie jadałam i jestem ciekawa, czy teraz by mi przeszła przez gardło
Zobacz załącznik 395387dzisiejsza fotunia....Komar ugryzł domem jojego synusia...buuuuu:-(
Zobacz załącznik 395386

Czesc czołem dziewczynkiTak sobie was czasem podczytuje i prosze jak pięknie trafiłam na zdjecia cudeńka dziurki...prześliczne,piekne,cudowne i wogóle same echy i achy
Ciesze się że coraz wiecej fasolek i gratuluje pierwszej mamusi Big z naszego grona
Magenta czasem was czytam ale się nie udzielam bo jakos nie chce się nakrecac na starania i chce zeby samo przysżło co ma byc
Czuję się dobrze i fizycznie i psychicznie bo wszystko się uspokoiło,badan kilka porobiłam i 10 ide do gina na kontrole i jak nie bedzie żadnych zastrzeżen to po prostu bedziemy czerpac przyjemnosc z seksu a jak sie fasolka trafi to milusio.
Nie ukrywam ,że chciałabym szybko ciąże i jednocześnie cholernie się jej boję ale jestem dobrej mysli,bo grunt to pozytywne myślenie.
Buziaki kochane dla wszystkich