reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc czołem dziewczynki:) Tak sobie was czasem podczytuje i prosze jak pięknie trafiłam na zdjecia cudeńka dziurki...prześliczne,piekne,cudowne i wogóle same echy i achy :):):)

Ciesze się że coraz wiecej fasolek i gratuluje pierwszej mamusi Big z naszego grona:)

Magenta czasem was czytam ale się nie udzielam bo jakos nie chce się nakrecac na starania i chce zeby samo przysżło co ma byc:):)
Czuję się dobrze i fizycznie i psychicznie bo wszystko się uspokoiło,badan kilka porobiłam i 10 ide do gina na kontrole i jak nie bedzie żadnych zastrzeżen to po prostu bedziemy czerpac przyjemnosc z seksu a jak sie fasolka trafi to milusio.

Nie ukrywam ,że chciałabym szybko ciąże i jednocześnie cholernie się jej boję ale jestem dobrej mysli,bo grunt to pozytywne myślenie.

Buziaki kochane dla wszystkich

Witam kochane
Byłam dzisiaj u doktorka G. Poinformowałam go, że odstawiłam tabletki i chcemy starać się o dziecko. Zrobił mi badanka:cytologie i usg narazi pęcherzyka nie widać-to mnie uspokoiło-nie będę szalała pierwszy miesiąc po tabletkach. Powiedział, że bardzo podoba mu się świadome macierzyństwo i chciałby więcej takich pacjentek. Kazał czekać spokojnie na @ bo dzisiaj 33 dc i potem do dzieła, może przy następnym usg ...

miq i zobaczysz, będzie dobrze tylko pamiętaj kochana nie spinaj się. Trzymam &&& i wysyłam ~~~~~~

Kurde dziewczynki butów fajnych szukam i któraś kiedys dawała linka do strony i jakbyście mogły ja jeszcze raz podesłac

hmmm myślałam, że nie będzie trudno sie nie nastawiać a jednak, nie ma dnia, godz abym o tym nie myślała, ale jeszcze nie napadam męża co noc he he:-D

Nalaa to jak zajdziesz to powiedz jak się sprawy maja. Powiedz, ze jesteś w ciąży i dostałaś plamień, mina dramatyczna krzyż na plecy i powinni Cie przyjąć ;-)

Ja w ogóle ogórkowej nie jadałam i jestem ciekawa, czy teraz by mi przeszła przez gardło
ja nigdy nie lubilam ogorkowej a w ciazy mi smakuje odziwo ;-) le ulubionqa owocvowa z czeresni nie wchodzi mi w ciazy...
Zobacz załącznik 395387dzisiejsza fotunia....Komar ugryzł domem jojego synusia...buuuuu:-(

Zobacz załącznik 395386

wow śliczniusi brzuszek;-)

soglam a sie ostatnio tez zastabnawialkam co u ciebie jak praca ;-) tesknie za toba kochana :* i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)

a mnie dzis szef wypuscil wczesniej ;-) o 20 ;-)

a jak was czytalam i jasdlam mini pierozki truskawkowo serowe kupilam na sprube i byly przepyszne to dzidzie czulam i to juz mocniejszy kop ;-) :happy:

Czesc czołem dziewczynki:) Tak sobie was czasem podczytuje i prosze jak pięknie trafiłam na zdjecia cudeńka dziurki...prześliczne,piekne,cudowne i wogóle same echy i achy :):):)

Ciesze się że coraz wiecej fasolek i gratuluje pierwszej mamusi Big z naszego grona:)

Magenta czasem was czytam ale się nie udzielam bo jakos nie chce się nakrecac na starania i chce zeby samo przysżło co ma byc:):)
Czuję się dobrze i fizycznie i psychicznie bo wszystko się uspokoiło,badan kilka porobiłam i 10 ide do gina na kontrole i jak nie bedzie żadnych zastrzeżen to po prostu bedziemy czerpac przyjemnosc z seksu a jak sie fasolka trafi to milusio.

Nie ukrywam ,że chciałabym szybko ciąże i jednocześnie cholernie się jej boję ale jestem dobrej mysli,bo grunt to pozytywne myślenie.

Buziaki kochane dla wszystkich

Soglam fantastycznie za do nas zajrzałaś kochana! :* Trzymam mocno za ciebie kciuki żebyś jak najszybciej mogła wrócić do staranek! I oby tym razem wszytsko zakończyło sie jak trzeba :tak:

Miq Tobie też życzę powodzenia! Dużo luzu i spokoju a na pewno szybko zaskoczysz! Trzymam kciuki za Ciebie :-)

reklama
czesc Atanku:)
A ty jak kochana się czujesz??widze,że juz pierwsze ruchy czujesz...to cudnie Kochana..a pomyslec że tak niedawno testa robiłas....eh:):)

A moja praca jest wymagająca bardzo,absorbująca i pełna chaosu ale jakos sobie radze i ciągne ten wózek:):):)

Fifka wszystkie kciuki i dobre fluidki mile widziane i chetnie przyjmę....tak w ogóle gratuluje chłopca :):)

Buziam

Ostatnia edycja:
Do góry