reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

soglam no kochanie czuje i to coraz mocniej ;-) bo to juz polowa ciazy ;-) w czwartek ide na usg polowkowe ;-) juz sie doczekac nie moge a w sobote fryzjer w koncu i moje uirodzinki wiec tylko czekam i czekam ;-)

a czuje cos mnie katarek meczy.. ale tak to oki caly czas chodze3 do pracy ;-) i chce jak najdluzej chociaz czasakmi mam dosyc... ale coz ;-)
nie wymiotuje wiec si czase mnie glowa boli... ale daje rade ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje Sog! Wysyłam tobie dużo fluidków! :*

~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(niebieskie od chłopczyka)

Komu jak komu ale tobie należy sie tak jak Dziurce od razu zdrowy dwupak :-D

O prosze juz połowkowe....a płci jeszcze nie znasz?? to zycze oby wszystko było pieknie na połowkowym i takiej pieknej pogody na urodzinki jak byla dzisiaj:)

No to łapie Fifka wszystkie.wszysciusieńko...moze i na dwa skarby starczy jednorazowo...a ja teraz na tabsach 2 miesiące musiałam podleczyc organizm,wiec kto wie moze podójna owulacja zawita dwupak...:)

no sog wlasnie plci nieznam i czekam na wizyte z utesknieniem ;-) BO OD 30 SIERPNIA USG NIE MIALAM wiec dluga przerwa ;-) i zyje nadzieja ze dzidzia pokaze co ma pomiedzy nozkami ;-) choc kazdy przeczuwa dziewczynka ale czy bedzie to zobaczymy ;-) ide dopiero na 19.45 wiec sie zaczekam...

Czuję się ogólnie dobrze, tylko puchnę. Ale nawet jeszcze chodzę, a nie toczę się ;)
O budowie mi nawet nie mów, bo mam depresję budowlaną. W tym tygodniu, jak pogoda pozwoli chcemy zrobić wylewkę na fundamentach, które do tej pory zjadły 70 tys (z papierami i narzędziami i mostkiem, ale jednak), ostatnio zapłaciliśmy 2500 za piach, bo nam brakło do zasypania fundamentów. Do dachu potrzebujemy 110 tys, których nie mamy :( Ale to w przyszłym roku dopiero, no ale nie mamy. Generalnie braknie nam z 20 tys, a co dalej... Ciemno to widzę... Dach kosztuje ponad 70 tys :(

reklama
No to z tą budową to kupa czasu ,zachodu no i pieniędzy...ale bedzie wasze takie jak chcecie....:)wiem,że to teraz marne pocieszenie ale za te kilka lat bedziecie się cieszyc jak dzieci:):)
Ja generalnie juz tez zaczynam chciec cos swojego i powoli patrzę co tez buduja we wrocławiu...obstaje jednak przy dzieijszych cenach na domek na obrzezach niz mieszkanie bo to podobny koszt a metraz wiekszy i komfort wiadomo:):)
My jednak skusimy się na jakis kredycik chyba nieiwlki bo mamy fundusz założony i powinien nam sie szybciutko łacznie kredyt spłacic w jakies 10 lat wiec nie najgorzej....:):)a takie domki 120m z działeczką 300-400m juz wybudowane oferują za 500tys...wiec na dziisejsze ceny nie jakis wielki dramat i to jeszcze miasto z infrastruktura i tramwajami wiec duzy plus:):)

Także kochana mimo wszystko życze mało zmartwien budowlanych i dobrego samopoczucia w ciązy :):)

Do góry