reklama
Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.
Zobacz załącznik 395309
Dzidzie są przecudne!
fifka...no wlasnie widze, ze mam dostepny tylko dla zarejestrowanych...szkoda ze nie umiem robic prt sc:-(
Generalnie skok to wtedy gdy rozpoczyna Ci się faza temperatur wyższych (pęcherzyk wtedy pękł)-dni w których masz wyższą temperaturę niż 6 poprzednich.. najlepiej o min 0,2 'C. Najlepiej jest 'serduszkować' się dzień/2 dni przed- bo wtedy plemniki mają czas żeby dobiec do jajeczka (to zajmuje min. 6 godzin).
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael jeju jaka ty "duża"
Super ekstra foteczka!! :* I co ty chcesz od twarzy? Śliczna buzia!! 

Ael jeju jaka ty "duża"Super ekstra foteczka!! :* I co ty chcesz od twarzy? Śliczna buzia!!
![]()
Opuchnięta, czerwona skóra przy nosie i na nosie...no taka od dupy strony
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Za przeproszeniem "PIE*DOLISZ"... ślicznie wyglądasz! A to ze umęczona buzia to akurat się nie dziwie bo sporo wycierpiałaś w tej ciąży...
Za przeproszeniem "PIE*DOLISZ"... ślicznie wyglądasz! A to ze umęczona buzia to akurat się nie dziwie bo sporo wycierpiałaś w tej ciąży...
Ja się umęczyłam w poczekalni, poza tym spać mi się trochu chce hihi

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pitolisz!
Jeju mnie też wypycha i kurcze powoli nie mam w co się ubierać... aż szlag mnie trafia... we wszystkich bluzkach brzuch na wierzchu bo materiał się zbiera na brzuchy i są "kuse"... mam z 3 tuniki lżejsze i z 2 swetry takie długie... i szlag mnie trafia bo codziennie łażę w tym samym...
a jak pranie wstawię to w ogóle szlag mnie wtedy trafia... Muszę wybrać się na zakupy...

Jeju mnie też wypycha i kurcze powoli nie mam w co się ubierać... aż szlag mnie trafia... we wszystkich bluzkach brzuch na wierzchu bo materiał się zbiera na brzuchy i są "kuse"... mam z 3 tuniki lżejsze i z 2 swetry takie długie... i szlag mnie trafia bo codziennie łażę w tym samym...

reklama
Podziel się: