reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry dzień !:p

Dziurko normalnie :happy: te Twoje dzidzie ... :D zakochałam się :p:D

Atanku czas zleci szybciej niż myślisz i się będziesz nam chwaliła jak było na połówkowym :) mam nadzieje że zdjęcie dodasz?:D

Sil , Sog normalnie jakby z ust mi wyjęła , że na razie jest stres bo tyle zachodu i pieniędzy a później będzie tylko radość ;)

Ael a Ty jak kochana się czujesz z myślą że już niebawem będziesz miała Wiktorka w ramionach ?:p

reklama
Dobra kochane trzymajcie się ciepltutko i pozdrowienia dla wszystkich staraczek i cięzaróweczek:):)
Dbajcie kochane o siebie....:)

Ja bede czasem zaglądac....a jak się poszczesci to i chwalić:)

Buziam

Soglam torebko w końcu się pojawiłaś :-D :*

Mig bardzo mi się podoba Twoje nastawienie, byle byś się nie poddawała i z uśmiechem a nawet humorem do starań podeszła. Mocno fasolki Ci życzę i przesyłam potrzebne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atan to jutro masz połówkowe? To dzwoooń poooo, ciocia chce się pierwsza dowiedzieć co mamusia chowa w brzusiu :-)

Olciu wiesz, jak uzyskałam dziś to zaświadczenie to jeszcze nijak. Jutro muszę zadzwonić do gin swojej i wypytać o techniczną stronę tego cc, co i jak, kiedy mam czy mogę się pojawić itd.
Nawet jak gadałam dziś z Iwaskiem, stwierdziłam, że czuję się jak wyrodna matka bo jakoś emocjonalnie to cisza uboga u mnie, ale za to u Pawła znaczny wzrost :p

Idę obrobić trochę mła dzisiejsze zdjęcie, bo mam taką twarz, że nie powinnam się pokazywać :p Ale zdjęcie w pokoju małego, tylko jeszcze w burdelu :p

Wiem, zę będzie radość. I wiem, ze skończy się na kredycie, ale chcemy jak najpóźniej i jak najmniej. A chciałabym jednak się wyprowadzić, bo mamy 25 m kw swoich, a jeszcze chcemy drugie dziecko i będzie zwyczajnie ciasno... A to się odciąga i odciąga.. stąd moje obawy.

Łoj tam Sil pomyśl jak kiedyś było ... :p też mam 25 m 2 i co?:p żyję z facetem i dwoma kotami no i dziecko chcemy mieć :p też nie jedno ... :p.

Ael dawaj zdjęcie:D

Atanku to tylko trzy dni :p

aajjć kochana:p ja już kiedyś tu chyba pisałam , że my jak remont robiliśmy to też się przeliczyliśmy i to dużo... niestety taka inwestycja to ogromna skarbonka a najgorsze jest to że pieniądze się dosłownie rozpływają.... Głowa do góry najważniejsze że już ruszyliście , a póki co macie gdzie mieszkać :)

Cześć dziewczynki...

Niestety w nocy przyszła @ :-(
Mam już dość wszystkiego... jestem w pracy, ale mam ciągle łzy w oczach i płacze po kątach... Nie daje sobie z tym rady... :-(

Z góry dziękuje Wam za wsparcie, które mi dałyście...

Kochana..okropnie mi przykro :( nawet nie wiem jak możesz się czuć..bo jak normalnie przychodzi @ to co innego, a jak przychodzi po pozytywnym teście to już inna bajka. Bardzo bym nie chciała,żebyś rezygnowała z aktywności na forum- musimy się trzymać razem :) Może zrób sobie parodniową przerwę i wracaj!!! KONIECZNIE.
Ja będę robić teścik w sobotę, to mam nadzieję że już wrócisz.. ;)

Witam również nowe staraczki! :) ja też jestem w kolejce!! :D jakbyście miały jakieś pytania do walcie śmiało- ja dopiero co nauczyłam się ogarniać wykresiki-więc z chęcią pomogę w analizach..

Ostatnia edycja:
reklama
Sil ale pomyśl, własny dom, własny kąt, bez nikogo, wasza trójeczka, potem czwóreczka, piąteczka, szóstka etc etc :p

Atanku ciąża mnie trochę ogłupia :p :-D

Dajcie czas na ocenzurowanie zdjęcia!!!

Do góry