reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

czesc dziewczynki, ja wlasnie wrocilam z wwy z zajec :) jutro musze zrobic badania do profesora i zastanawiam sie czy nie zrobic bety przypadkiem. mam 21dc...jak myslicie, czy powinno juz cos wyjsc?
ja nie lubie pobierania krwi, wiec jak juz ide to chcialam za jednym zamachem wszystko sobie zalatwic. nie mam objawow, ciagnie mnie tylko w pachwinie dziwnie, ale chcialabym juz wiedziec czy robic sobie nadzieje, czy odpuscic...

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie boje sie ze to za wczesnie jeszcze...a nie chce sie rozczarowac negatywnie. no to moze jeszcze sie wstrzymam...ale to czekanie mnie wykonczy...:-(

neciuszka...ale ty robilas bete tak wczesnie, czy test "sikowy"?

no wlasnie boje sie ze to za wczesnie jeszcze...a nie chce sie rozczarowac negatywnie. no to moze jeszcze sie wstrzymam...ale to czekanie mnie wykonczy...:-(

neciuszka...ale ty robilas bete tak wczesnie, czy test "sikowy"?

A co ja mam powiedziec? 40 dzien cyklu dzisiaj mam ;p 8 dzien fazy lutealnej- testuje w niedziele ;p To dopiero czekanie..

reklama
Do góry