reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atan bo twój maluszek wstydliwy widać
Najważniejsze ze z dzieciątkiem wszytko w porządku! Na następnej wizycie może będzie bardziej "otwarte" ;-)
I nie dołować się!! Zaufaj swoim przeczuciom! U mnie się sprawdziło! Podobno mamy wyczuwają płeć maleństwa!

I nie dołować się!! Zaufaj swoim przeczuciom! U mnie się sprawdziło! Podobno mamy wyczuwają płeć maleństwa!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no a teraqz to sie rusza a u ginka nie chciała no ja pierdykam uparciuch po tacie ;-P
ale po mamie lubi siedziec po turecku bo ja cale zycie wszedzie siadałam po turecku a po tacie lub8ie rece za glowa trzymac bo moj maz tak zawsze spi lapki za glowka ... wiec ma cos po mamie i cos po tacie ;-)
dzieki kochane :*
fifka ile twoje dziecko wazylo i jak bylas na usg to ktory tydzien byl wedle @ A który dziecko mialo bo u mnie jest tak
18.05.2011 miesiaczka i z tego wychodzi 20tyd i 1 dzien skonczony wiec zaczelam 21 tydzien
a dziecko na usg ma 19 tydz i 1 dzien ...wiec jest mlodsze czy to zle bo on nic na tenm temat nie powiedzial a najgorsze mam wrazenie ze mnie zbywal bo bylam chyba ostatnia pacientka wiem ze siedzialam tam 30 minut ale jakos uwazam ze malo sie staral i nie pokazal nic na 3d tylko na 2 d jakos z przeziernosci bylam bardziej zadowolona...
ale po mamie lubi siedziec po turecku bo ja cale zycie wszedzie siadałam po turecku a po tacie lub8ie rece za glowa trzymac bo moj maz tak zawsze spi lapki za glowka ... wiec ma cos po mamie i cos po tacie ;-)
dzieki kochane :*
fifka ile twoje dziecko wazylo i jak bylas na usg to ktory tydzien byl wedle @ A który dziecko mialo bo u mnie jest tak
18.05.2011 miesiaczka i z tego wychodzi 20tyd i 1 dzien skonczony wiec zaczelam 21 tydzien
a dziecko na usg ma 19 tydz i 1 dzien ...wiec jest mlodsze czy to zle bo on nic na tenm temat nie powiedzial a najgorsze mam wrazenie ze mnie zbywal bo bylam chyba ostatnia pacientka wiem ze siedzialam tam 30 minut ale jakos uwazam ze malo sie staral i nie pokazal nic na 3d tylko na 2 d jakos z przeziernosci bylam bardziej zadowolona...
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atanku ja byłam dokładnie w 20 tygodniu według @ (10 Maja była ostatnia). Mały ważył 260 i według USG miał 18 tygodni i 5 dni! Czyli podobnie jak u ciebie!
Ja byłam tydzień temu, więc obie mamy młodsze dzieciaczki tyle że mój o tydzień jest starszy
Ja byłam tydzień temu, więc obie mamy młodsze dzieciaczki tyle że mój o tydzień jest starszy

Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja byłam badana przez dwóch ginów bo ta moja też mnie troszkę zlała... ale zostałam utwierdzona ze z maluszkiem wszytko okej! A różnica wieku maluszka tydzień w tą czy w tą nie jest wcale złe... A wręcz normalne!
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Dobry wieczór 
Na wstępie
Atanku kciuki były trzymane
śledziłam tylko czy już wróciłaś z usg czy nie
Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze
Widzisz maluch chce Cie trzymać w niepewności ...
Magd.a coś z facetem nie tak : ( ?
Ael jakbyś mogła to jeszcze raz przepis na tarte ?
coś mnie naszło na gotowanie ostatnio ...
Dzisiaj robiłam pierwszy raz w życiu leczo
, o dziwo brat się nie otruł a nawet mówił że wyszło
Fifka a Konrad jeszcze bardziej ruchliwy niż wcześniej??
Żona mojego szwagra jest w sumie w jakby nie było 5 miesiącu i kurna orpócz większych piersi nic po niej nie widać
aż zrobiłam zdjęcie zdjęcia z usg
Chociaż to nie moje dziecko to sie jaram jak głupia;D
Na wstępie
Atanku kciuki były trzymane
Magd.a coś z facetem nie tak : ( ?
Ael jakbyś mogła to jeszcze raz przepis na tarte ?
Dzisiaj robiłam pierwszy raz w życiu leczo
Fifka a Konrad jeszcze bardziej ruchliwy niż wcześniej??
Żona mojego szwagra jest w sumie w jakby nie było 5 miesiącu i kurna orpócz większych piersi nic po niej nie widać
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atan dobranoc!! :*
Olcia a no ruchliwy jak cholera! Daje mamie popalić ie powiem! A co tam u ciebie? Oprócz zdjęcia ślicznego dzidziusia!
Olcia a no ruchliwy jak cholera! Daje mamie popalić ie powiem! A co tam u ciebie? Oprócz zdjęcia ślicznego dzidziusia!
reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Jakoś leci... czasem chodzę pilnować syna kuzyna... a tak to siedzę na l4 ...;/ pracodawca w chuu... poleciał to ja teraz się odpłacam i szukam innej pracy...
jednym słowem zbijam bąki i gotuje
Podziel się: