reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

w normie tak ale niestety nie wiemy co mam w brzuszku a taka bylam nastawiona ze sie dowiem no i co jak zeszlam z kozetki to mi łezki polecialy bo ja taka wrazliwa ostatnio do kwadratu...

reklama
Atan bo twój maluszek wstydliwy widać :-D Najważniejsze ze z dzieciątkiem wszytko w porządku! Na następnej wizycie może będzie bardziej "otwarte" ;-)

I nie dołować się!! Zaufaj swoim przeczuciom! U mnie się sprawdziło! Podobno mamy wyczuwają płeć maleństwa!

no a teraqz to sie rusza a u ginka nie chciała no ja pierdykam uparciuch po tacie ;-P
ale po mamie lubi siedziec po turecku bo ja cale zycie wszedzie siadałam po turecku a po tacie lub8ie rece za glowa trzymac bo moj maz tak zawsze spi lapki za glowka ... wiec ma cos po mamie i cos po tacie ;-)

dzieki kochane :*

fifka ile twoje dziecko wazylo i jak bylas na usg to ktory tydzien byl wedle @ A który dziecko mialo bo u mnie jest tak

18.05.2011 miesiaczka i z tego wychodzi 20tyd i 1 dzien skonczony wiec zaczelam 21 tydzien
a dziecko na usg ma 19 tydz i 1 dzien ...wiec jest mlodsze czy to zle bo on nic na tenm temat nie powiedzial a najgorsze mam wrazenie ze mnie zbywal bo bylam chyba ostatnia pacientka wiem ze siedzialam tam 30 minut ale jakos uwazam ze malo sie staral i nie pokazal nic na 3d tylko na 2 d jakos z przeziernosci bylam bardziej zadowolona...

Ostatnia edycja:
Atanku ja byłam dokładnie w 20 tygodniu według @ (10 Maja była ostatnia). Mały ważył 260 i według USG miał 18 tygodni i 5 dni! Czyli podobnie jak u ciebie!

Ja byłam tydzień temu, więc obie mamy młodsze dzieciaczki tyle że mój o tydzień jest starszy :-D

Ostatnia edycja:
no to super mam porownanie chociaż ;-) czyli nie jest tak zle jak myslalam ;-) ciesze sie ze mamy podobny w miare wiek ciazy ;-)

Ja byłam badana przez dwóch ginów bo ta moja też mnie troszkę zlała... ale zostałam utwierdzona ze z maluszkiem wszytko okej! A różnica wieku maluszka tydzień w tą czy w tą nie jest wcale złe... A wręcz normalne!

no to deobrze dziekuje :-* kochana :-* juz sie uspokoilam;-) a niedlugo bede sie zbierac do snu bo rano do pracy...wiec jak co to dobranoc ;-* jutro po pracy sprzątam pokoj i robie torcik urodzinowy ;-)

Dobry wieczór :)

Na wstępie

Atanku kciuki były trzymane:p śledziłam tylko czy już wróciłaś z usg czy nie :p Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze:) Widzisz maluch chce Cie trzymać w niepewności ...:)

Magd.a coś z facetem nie tak : ( ?

Ael jakbyś mogła to jeszcze raz przepis na tarte ?:p coś mnie naszło na gotowanie ostatnio ...:p

Dzisiaj robiłam pierwszy raz w życiu leczo:D, o dziwo brat się nie otruł a nawet mówił że wyszło :D

Fifka a Konrad jeszcze bardziej ruchliwy niż wcześniej??

Żona mojego szwagra jest w sumie w jakby nie było 5 miesiącu i kurna orpócz większych piersi nic po niej nie widać:D aż zrobiłam zdjęcie zdjęcia z usg :D Chociaż to nie moje dziecko to sie jaram jak głupia;D

reklama
Jakoś leci... czasem chodzę pilnować syna kuzyna... a tak to siedzę na l4 ...;/ pracodawca w chuu... poleciał to ja teraz się odpłacam i szukam innej pracy...:p jednym słowem zbijam bąki i gotuje:D

Do góry