reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Olcia tak w ogóle to witaj kochana. Tym łochem szefem sie nie przejmuj, na pewno cos znajdziesz

Ael a Ty wiesz,że jakbys 17 urodziła to w imieniny Twojego Wiktorka?

Dziurka tym debilem to ja się nie przejmuję tylko dłużej niż 2 miesiące nie pociągnę na zwolnieniu na kręgosłup... ;/ a jak nic nie znajdę ....

Mialam dopisywać Ael uderz w stół a nożyce się odezwą:D Teraz musisz kombinować przepis:D

oj znajdziesz tylko wiadomo,że czasem trzeba czasu. Czasem tak jest,że trafia sie taki głupi okres w zyciu, wszystko sie wali a potem nagle sie układac zaczyna i u Ciebie tez tak bedzie

chyba sie przepisu nie doczekam, jutro sobie sprawdze. Ide spać, dobranoc:**********************

Ostatnia edycja:
Dziura, filety z kurczaka faszerowane serem żółtym, pieczarkami i papryką z pieczonymi ziemniaczkami.

Olciu ja bym się dopiero 17 zgłosiła do szpitala, więc małe szanse na cc tego samego dnia :p

Dobranoc lale, jestem tak przeokropnie opuchnięta, że szok.

ja zawsze pierwsza na posterunku :-)

Jestem spiąca i wykończona, wczoraj po pracy do teściów poszłam, bo mąż malowałi i m pokój, potem na zakupy ,. Wrócilismy do domu przed 20, i do razu zabrałam się za robienie sosiku z mięsem do pampuchów, i ledwo na hotel 52 się wyrobiłam, nic nie odpoczęłam a dziś trzeba się z rana zbierać. Mały też nie w humorze, bo musiał z nami rano jechać z męzem do pracy bo nie miałby jak do szkoły dojechać ,wiec ogólnie ponury poranek.

dziurka: tobie tez polecam, pampuchy z sosem mięsnym obiad praktycznie sam się robi a dobry i nasz mały bardzo lubi, my zresztą tez

Ael: mosze w szerz mój brzuch mniejszy ale tak po długości to barrrrrrdzo wypukły.

Wieczorm mamy dzisiaj gości więc po pracy szybko sprzątanie i za gotowanie się biorę.

Fifka: ja ostatnio też się zaniedbałam, już nie wspomnę że moje włosy to mają odrosty na pół głowy, a jak pomyslę że miałbym i fryzjera siedziec półtorej godziny to od razu wole być zapuszczona ;-),ale dobrze od czasu do czasu się wystroić ,umalować, ja to nawet perfumy przestałam używać , bo mi zapachy przeszkadzają, aż muszę dzisiaj sprawdzić czy mi to już pszeszło.

Siemano :-)
Lamiav a ja właśnie dbam o siebie :-) Jakis make up, we wtorek byłam sianko przyciąć, codziennie staram się fryzurkę z rana do pracować. Pazurków ostatnio nie maluje bo jakoś mi się nie chce i dzisiaj stwierdziłam, ze moje ulubione perfumki mademoiselle chyba na czas ciąży pójdą w odstawkę, bo się nimi psiknęłam i sama ze sobą nie mogę wysiedzieć.

Dzisiaj wizytacja u dżina, ale bym chciała, żeby mi zrobił USG :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kobitki.. mam nieprzespaną noc, opuchniętę oczy, poprostu cudownie :-(
Milia zawsze możesz się wygadać kochana! A co do bety to nie ma sensu... bete najlepiej robić po 12 dniu po owulacji. Wcześniej tak jak i Neciuszce może nic nie wyjść...

Magda co się stało? :-( Co taka smutna?
Dołuje mnie wszystko, Wiem,że są kwestie gdzie na M. nie mogę liczyć, wczoraj byłam odebrać swoje długi bo jestem w takim dołu finansowym,że każda złotówka się liczy, okazało się,że sąsiad któremu pożyczałam pieniądze, nie kwapił się z oddaniem ich, więc poszłam do jego mamy, ona nie ma z nim kontaktu, nie wie gdzie mieszka nie ma nr telefonu, kazała mi go szukać na własną rękę :-( do poniedziałku babka musi mieć pieniądze na koncie.. a mnie brakuje pewnej kwoty..

Milia kochana nie rób bety bo tylko sobie nadziei narobisz...

Magda co jest, pisz raz....
Odpisałam Fifce, mam taki nastrój,że wolałabym się z łóżka nie ruszać :-(

Dobry wieczór :)

Na wstępie

Atanku kciuki były trzymane:p śledziłam tylko czy już wróciłaś z usg czy nie :p Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze:) Widzisz maluch chce Cie trzymać w niepewności ...:)

Magd.a coś z facetem nie tak : ( ?

Ael jakbyś mogła to jeszcze raz przepis na tarte ?:p coś mnie naszło na gotowanie ostatnio ...:p

Dzisiaj robiłam pierwszy raz w życiu leczo:D, o dziwo brat się nie otruł a nawet mówił że wyszło :D

Fifka a Konrad jeszcze bardziej ruchliwy niż wcześniej??

Żona mojego szwagra jest w sumie w jakby nie było 5 miesiącu i kurna orpócz większych piersi nic po niej nie widać:D aż zrobiłam zdjęcie zdjęcia z usg :D Chociaż to nie moje dziecko to sie jaram jak głupia;D

Olcia, z facetem też nie tak jak bym chciała :-(

w nocy spać nie mogłam, brzuch to mnie tak bolał jakby walec po mnie przejeżdzał, w nocy wstawałam kilka razy do wc, bo wyglądało to jakbym chciała .. no wiecie.. ale nic z tego.. usnęłam z takim bólem z psem na legowisku, bo od jego ciepła mi lepiej było.. przebudziłam się i w pokoju położyłam się obok futer swoich i też usnęłam im w legowisku, M. się obudził i pyta się co jest ja mówie ,żeby spał bo mnie tylko brzuch boli, wziął mnie do łóżka i w nogach usnęłam, a on mnie stopami masował po brzuchu.. no i chyba mam rozwolnienie na tle nerwowym.. chyba wyhodowałam sobie całą kolonie wrzodów żołądka..

reklama
zafasolkuje: a na którą masz wizytę ?
Moje ulubione perfumy to calvin klein obsession night, i tez jakoś od ciązy stoją na półce:-).
Nie, no ja rano bez pudru i umalowanych rzęs bym z domu nie wyszła, ale nie slęczę juz nad powiekami, nie eksperymentuję z cieniami do powiek, no i moje ubrania są teraz nie przemyślane, tylko szukam w czym mi wygodnie. Jeansy już wszystki schowałam, bo mi w nich ciasno, także mam jeszcze 2 pary spodni podejrzewam ze 2-3 tygodnie jeszcze się nadadzą a potem, to goła dupa zostaje :))

Do góry