reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mila ja zrobilam test plytkowy w 10 dniu od owulacji i byla jasna kreska, ale jak widac to jest cecha osobnicza i u kazdej z nas jest inaczej :-) powodzenia! trzymam kciuki i wysylam Ci moje pierwsze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a te dla Martochy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od ostatniej zafasolkowanej :-)
ps.chyba tak sie je oznacza, mam nadzieje ze nic nie naknocilam:-)

reklama
nie dziekuje nalaa,zeby nie zapeszyc...jednak jutro odpuszcze chyba ta bete, bo nie chce sie zdolowac i tak przez te hormony ktore biore juz mi sie wali w glowie..raz sie smieje, teraz placze. raz wierze, ze sie udalo, raz widze, ze raczej nie...
martocha...ja 3mam kciuki, moze bedziesz miala nagrode za opoznienie owu:-)
neciuszka...powiedz mi kochana jeszcze jaka ty mialas temperature wtedy, co robilas bete, ta pierwsza?

a ogolnie to chcialam podziekowac za to, ze ktos moje obawy rozumie i jestescie ze mna i zawsze moge sie zwrocic o porade do was...jakos mi tak lzej, ze mam sie komu wygadac:-)

Ostatnia edycja:
Milia zawsze możesz się wygadać kochana! A co do bety to nie ma sensu... bete najlepiej robić po 12 dniu po owulacji. Wcześniej tak jak i Neciuszce może nic nie wyjść...

Magda co się stało? :-( Co taka smutna?

niema foty bo niemam;-( ja po wizycie smutna ;-( bo nie dowiedziałam sie płci niestety bo dzidzia sie dziwnie polozyla tylek i nozki miala przy moim kręgoslupie a na moim brzuszku głowe... a lewa raczke za glowa a prawa na twarzy wiec nic nie bylo widac... zdjecia nie dostałam mam przyjsc za 3 do 4 tyg dziecko mlodsze o tydzien nadal.. wiec tylko wiem ze raczki ma paluszki 5 u kazdej rączki serduszko bije przegrody i przedsionki sa wazy 270g mozg i półkole w normie i ma 2 nerki ;-)

reklama
Do góry