reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka masz trochę racji. Ale wiesz jak to jest, Ci z daleka są bardziej kochani. Dlatego powiedziałam mężowi, że chcę się wyprowadzić od teściów. Wkurzyłam się... Powiedział o tym teściowej, no i tak jak nie chciała zostać sama na samym początku, tak przytaknęła i powiedziała, że zaproponuje tamtym, żeby z nimi zamieszkali. Ale niestety tamci to skończeni egoiści i w doopie mają starą matkę... ;/ Są wygodni... Wycwanili się... A mój mąż jak ta ci pa znowu rozkłada ręce, bo jest między mną, a swoją matką. A teściowa mocno się zmieniła w stosunku do mnie. Jak się źle czuję no to ma to gdzieś, nie pomoże mi... Wychodzę do pracy, mam naprawdę tam dużo papierkowej roboty. Jak przynoszę do domu, to zawsze mi pomagała, a teraz nic... Dla niej liczy się tylko tamta strona... :/

A jedna opisywała ze zaszła w ciążę... dowiedziała się w 4 miesiącu bo jej brzuch urósł i na siłe przeprowadzili jej aborcję i tego sameg dnia musiała dalej przymować facetów... odmówiła i jej "właściciel" wbił jej nóż w oko... Dziewczyny mówiły że przyjmowały około 20 facetów co każdą noc by dostać jeść...

Lovka dlatego ja już powtarzałam to jakiś czas temu... Mieszkanie z teściami choćby byli złoci jest przechlapane... ja mam podobnie... ale ja już od dłuższego czasu się z nimi kluce a wcześniej byli do rany przyłóż... Tak to już jest, wcześniej czy później... teście to obcy ludzi i nigdy rodzicami nie będa...

Ostatnia edycja:
Lovka, chwilę mi się wydawało, że faktycznie chce być miła itd, ale tekst o tym, że możecie się wynieść i ona tamtych sprowadzi jest... aż słów mi brak...

kurde mam nadzije ze mi zdaza podłaczyc tv bo mamy remont i mowie podłaczac mi telewizor bo musze ogladac rozmowy w toku na szczescie mam tvn+1 ze wszystko leci z godzinnym opóznieniem

ael no to czekamy na maluszka a ja sie bawilam u babci na 80urodzinach

martocha gratki jeszcze raz teraz pewnie tescior wyszedłby juz tłusty

Ja tylko słucham, bo mama ogląda w drugim pokoju, ale mózg mi staje w poprzek... takie małe dzieci, zgwałcone przez własnych ojców... brrr

A, Martocha, gratuluję :) Całej ciąży, a nie trochę :)

reklama
Do góry