reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć Kobitki :-) Dziś mam dostać okres :wściekła/y: i raczej go dostane. Czuje cały czas jakby coś już ze mnie leciało :/ Bo Piersi i podbrzusze mnie pobolewają. I mam pytanie czy jak miesiączka ma się pojawić to jest śluz czy go nie ma? I czy w ciąży jest? Jak tak to jaki? Ja tak na przyszłość chce wiedzieć... :-)

Karolina, przed @ jest śluz taki, jak na dni płodne. I ja przed ciążą też taki miałam, więc objawy są na to i na to takie same. A co w ogóle u Ciebie, bo rzadko zaglądasz?

Doberek:)
Aelku kąpiel pomaga na takie wczesne skurcze i przechodzą albo nospa.
Teraz czekamy z niecierpliwościa na kolejnego dzidziusia ale tak grudzień styczeń to nam się maluszki posypia:D

Cześć Kobitki :-) Dziś mam dostać okres :wściekła/y: i raczej go dostane. Czuje cały czas jakby coś już ze mnie leciało :/ Bo Piersi i podbrzusze mnie pobolewają. I mam pytanie czy jak miesiączka ma się pojawić to jest śluz czy go nie ma? I czy w ciąży jest? Jak tak to jaki? Ja tak na przyszłość chce wiedzieć... :-)

Ja w okolicach @, która nie przyszła miałam śluz rzadki i biały, ale w takiej ilości, że mnie zalewało, cieniutka wkładka nie wystarczyła. Teraz mam czasem taki gęsty ciągnący. I właśnie zapomniałam się gina spytać czy taki powinien być czy nie bardzo.

Mam trochę spraw z mieszkaniem... No właśnie ja nie mam tego śluzu... Nie jest całkiem sucho ale nie leje się ze mnie. I te piersi stały się tak mi się wydaje takie jędrniejsze hihi :] Jak dziś nie będzie @ jutro rano zrobię test. Ale ja mam pecha, więc pewnie przyjdzie :/

Mam trochę spraw z mieszkaniem... No właśnie ja nie mam tego śluzu... Nie jest całkiem sucho ale nie leje się ze mnie. I te piersi stały się tak mi się wydaje takie jędrniejsze hihi :] Jak dziś nie będzie @ jutro rano zrobię test. Ale ja mam pecha, więc pewnie przyjdzie :/
Na sluz dobry jest wiesiołek

reklama
Do góry