reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A bo z moja rodziną się pokłóciłam :/ O mieszkanie chodzi. Babcia moja Świętej Pamięci zostawiła testament na mnie, że mieszkanie dla mnie itd. No i moja matka niby chce zachowku teraz a to jednaj jest pare tysięcy złotych :/ i , żebym mogła ją spłacić to musiałabym sprzedać mieszkanie... chyba, że ona by sie zgodziła na raty :/ ech takie to moje życie pokićkane :/ Jak to będzie ciąża to bedę skakać do nieba!

A bo z moja rodziną się pokłóciłam :/ O mieszkanie chodzi. Babcia moja Świętej Pamięci zostawiła testament na mnie, że mieszkanie dla mnie itd. No i moja matka niby chce zachowku teraz a to jednaj jest pare tysięcy złotych :/ i , żebym mogła ją spłacić to musiałabym sprzedać mieszkanie... chyba, że ona by sie zgodziła na raty :/ ech takie to moje życie pokićkane :/ Jak to będzie ciąża to bedę skakać do nieba!
z jakiej racji żąda zachowku, skoro w testamencie babcia przekazała na Ciebie?

Witam Was :)
Karolina, ciężko powiedzieć czy śluz powinien być, czy nie. Osobiście nie miałam śluzu, tylko pustynię, bo w cyklu, w którym się udało miałam zapalenie pęcherza, co pewnie na taki stan rzeczy wpłynęło. W ogóle ciężko zinterpretować jakieś objawy ciążowe w okolicach @. Równie dobrze mogą być objawami i ciąży i zbliżającego się okresu. Najpewniej zrobić betę, jeśli chcesz wiedzieć na 100%, bo z testami to nigdy nie wiadomo :) powodzenia :)

Tak w ogóle, to witam Was kobietki :) oj dłuuugo nie pisałam...

Nie znam się za bardzo, ale... Skoro jest testament to zachowek można żądać jedynie sądownie. Sama z siebie nie możesz ot tak wypłacić.

Ona by może i nie chciała ale ma takiego męża wrednego co to chcę tylko kasy dla siebie i jak najwięcej a najlepiej, żeby on się nie napracował zdobywając ją, tą kasę :/ szkoda gadać. On jest tak wrednym człowiekiem, że to się w głowie nie mieści. Niby chce dla innych "jak najlepiej" ale zawsze musi mieć jakiś tam swój ukryty cel :/ nie znoszę takich ludzi! :/ :wściekła/y:

reklama
Do góry